Work it

2014



 
Kom precis upp från vårt egna lilla gym efter att ha spenderat en timme av min kväll där nere - underbart. Det är så praktiskt och skönt att ha ett gym några trappsteg ner ifrån en, speciellt när man bor lite halvt off som jag gör och utan normal kollektivtrafik.
 
Ska försöka lägga mig inte allt för sent idag, så jag orkar upp tidigt imorgon och foto klart några fotouppgifter som jag liger efter med. Varför kan det inte vara ljust iallafall lite längre på dagarna? Trots att det ärr vinter? Det här mörkret kommer alltid och förstör tillslut! 
 
Bokade även tågbiljetter ner till Lund för någon timme sedan, eftersom jag sedan flyger till London därifrån tillsammans med mina två vänner som bor där nere. Idag är det bara  10  d a g a r  kvar tills själva konserten - helt galet. Kan inte vänta längre. 
 


#NOFILTER

2014



 
Bilderna stämmer kanske inte riktigt in med rubriken, men på sätt och vis så! Hur som helst - äntligen är den här skolveckan över, vilket var på tiden eller vad man ska säga. Det har varit ganska så mycket att göra, speciellt kring matten eftersom vi hade prov idag - så det har inte funnits mycket tid att göra annat. Det fortsätter att vara ganska så stressigt med skolan även nästa vecka, men ska försöka göra klart så mycket som jag kan så fort som möjligt.
 
Gick hem i världens snöstorm idag, motvind och snöblåst hela vägen upp från centrum till mig. Lite synd att jag inte hade med mig mitt fina #NOFILTER pannband som jag fick av Frida i julklapp, eftersom min frisyr inte riktigt var kapabel för att bära mössa idag - så pannbandet hade varit perfekt. Nästa gång åker det på direkt från början och jag kan då säga hejdå till illröda, kalla öron! Perfekt! 
 


Beställt!

2014



 
Hur snyggt är inte det här skalet till telefonen?! Jag har sett skalet på en hel del olika sidor och har fastnat för det varenda gång, vilket självklart gjorde det till ett måste att äntligen nu klicka hem - det kommer definitvit att bli en favorit framöver!

Min dag har för det mesta bara bestått av skola, som just nu ger oss lite väl mycket arbete - så det riktigt stressigt nu vilket det kommer att fortsätta vara några veckor framöver med. Men det är bara att kämpa på antar jag, den här terminen går förhoppningsvis ganska så fort. Efter skolan följde jag med Emma hem och gick igenom planeringen inför matteprovet som sker på fredags morgon. Om jag är nervös? Ja, det är bara förnamnet skulle man kunna säga. 
 


They're here!

2014



 
Minns ni att jag beställde ett par cut out boots förra helgen? Igår kom dem äntligen fram och måste verkligen säga att jag är otroligt nöjd med dem - mycket snyggare i verkligheten både på och inte! Fotar skorna till helgen, då det är alldeles för mörkt för att göra det innan och efter skolan nu för tiden. Hur som helst, kan inte vänta tills snön försvinner och jag kan börja använda dem! 
 


New in - hand and body cream från VS!

2014



 
Jag älskar verkligen alla möjliga slag av lotion, body butter, (fullt medveten om att jag skriver på engelska, men det lät bäst så) hand and body cream.. ja - ni fattar nog. Fick för några dagar sedan den här "Dream of Love" lotionen av mamma, vilket jag blev riktigt glad över eftersom 1. Vem gillar inte små, spontana presenter?! och 2. Den luktade riktigt bra!
 
Frosted pear & sugared woods är doften på den, vilket var en riktigt intressant men lyckad blandning - rekommenderar denna produkt! 
 


All Too Well

2014



(Ni hittar video på framträdanet HÄR)
 
Ja, vad ska jag säga? Finner absolut inga ord över hur bra Taylor gjorde framträdandet av "All Too Well" på nattens Grammy Awards. Valet av låt kunde aboslut inte bli bättre och det bästa av allt - hon lyssnade på oss fans när det kom till det. Att höra den här låten live skulle man kunna säga är en dröm för alla stora fans (swifties) att göra och det här med att jag får göra det om exakt 14 dagar är ofattbart. Det är så mycket mer än bara en låt.
 


OOTD

2014



 
    Tröja, H&M // Byxor, Cubus // Klocka, JFR // Ringar, Gina Tricot // Armband, Ur & Penn // Skor, UGG
 
Jag hade ganska många planer att göra idag, men såklart så har knappt hälften blivit av - men vad förväntade jag av mig själv? Hur som helst, lite senare blir det att gå ut och äta middag med familjen vilket ska bli riktigt trevligt. Det blir China House ännu en gång, säkert samma meny igen för min del - det här med att variera sig är inget för oss kan jag då säga. Haha!
 
Senare ikväll kommer Frida hit och blir här över natten vilket ska bli riktigt roligt eftersom vi inte har träffats på evigheter, även fast vi bara bor några minuter ifrån varandra. Vad vi hittar på har jag ingen aning, det får vi se helt enkelt med andra ord!
 


Ripped jeans

2014



 
Ripped jeans kan nog vara bland det snyggaste jag vet, speciellt på våren och sommaren - håller ni med?! Det som är lite synd är att det är ganska svårt att hitta sådana som på bilderna (eller har ni några tips på vart?) men annars funkar det ibland nästan lika bra att göra det själv - vilket jag tänkte försöka hinna med nu i helgen. Jag gjorde ett par för ungefär ett år sedan som jag blev ganska nöjd med för att vara första försöket - så nu gör vi ett nytt försök! 



Tacokväll

2014



 
Nu är veckan änltigen avklarad och helgen inleddes precis med en tacokväll med familjen, vilket var riktigt trevligt och framförallt gott. När jag var mindre åt vi tacos varje fredag, vilket efter några år blev lite tröttsamt - gissar på att det finns fler som upptäckte just precis det nu under senare år?! Haha! Något som gör tacosen tusen gånger bättre är hemmagjord guacamole - bland det bästa som finns!

Hur som helst, ska snart gå ner till gymmet (älska hemmagym) en stund och efter det blir det att umgås och kolla på någon film med familjen skulle jag tro. Fler dagar som dessa behövs verkligen. 



Hemmagjord müsli

2014



 
Efter skolan idag så följde jag med mamma och pappa in på Ica Maxi, vilket ledde till att jag plockade ner hur mycket varor som helst utöver handlingslistan - med andra ord som alltid när jag är med. Hur som helst, gick förbi hyllorna med naturgodis vilket slog mig att köpa och göra en hemmagjord müsli eller vad man ska kalla det. Plockade bland olika sorters nöt- och bärmixer, blandade ihop ordenligt och såhär blev resultatet. Det ser riktigt gott ut tycker jag, ska testa den tillsammans med lite kvarg imorgon - slår vad om att det kommer bli super! 
 


Visste du att?

2014



                  Bilder från WeHeartIt
 
Kom in på en sida med en hel del olika "facts" som jag såklart fastande vid och bläddrade runt bland ett bra tag. En del av sakerna har jag provat förut, som faktiskt också har funkat. Sedan kommer såklart frågan om hur mycket av allt som faktiskt är sant?
  • Vill du ha lättare att vakna tidigt på morgonen? Drick ett glas kallt vatten innan du går och lägger dig.
  • Har du ont i halsen? Ät några marsmallows.
  • Har du svårt att somna? Blinka snabbt i en minut.
  • Gula tänder? Gnugga insidan av ett bananskal mot dem.
  • Problem med finnar? Ha på tandkräm på dem över natten.
  • Få bort permanent penna från väggar/bord? Ha på tandkräm eller hårspray och gnugga.
  • Det är bättre att skriva prov när man är hungrig eftersom det får en att bli mer koncentrerad.
  • Om du använder din telefon medan den laddas försämras batteriet på den.
Det här med den permanenta pennar och tandkrämblinka snabbt tills man somnar, vara hungrig under prov, använda tandkräm mot finnar - allt det funkar utmärkt enligt mig. Jag har även börjat med att inte använda telefonen medan den är på laddning, vilket hittills funkar bra. På 1 1/2 månad är telefonens batteritid fortfarande riktigt bra, så jag ska självklart fortsätta att köra på det och se om det verkligen funkar under längre perioder.
 


Hey, I like your style!

2014



 
Började inte skolan för ens 13.30 idag på grund av inställda lektioner, vilket var riktigt skönt eftersom jag äntligen fick sova ut ordentligt. Sedan var det bara engelska och samhäll som stod kvar på listan av lektioner, så det blev en väldigt kort dag idag. 
 
Efter skolan hämtade mamma och syster upp mig, så åkte vi in till "Noret Köpcentrum" (som det tyvärr heter även fast det bara innehåller fyra affärer) och kollade på träningskläder inne på Kappahl. Fick med mig ett par byxor och ett linne hem, hur snygga som helst till riktigt bra pris - visar dem i ett annat inlägg med bättre bilder lite senare. Brukar aldrig handla inne på Kappahl, har inte gjort det sedan jag var liten - men träningskläderna de har fått in nu ser riktigt bra ut, rekommenderar er att kolla in där! 
 


We'll meet again, Taylor.

2014



 
Jag kan fortfarande inte riktigt förstå, att det som från början fanns framför mig enligt mina tankar men som sedan inte gick att fullfölja - blev igår möjligt och bokat trots allt. Efter snart prick 3 år sedan, ska jag äntligen få se min största idol och förebild någonsin sedan 5 år tillbaka, live igen. Vem då? Jo, Taylor Swift. Sist jag såg henne var i Oslo den 9e Mars 2011 under hennes Speak Now turné. Nu ska jag till London tillsammans med mina fina vänner Matilda & Lina och se henne den 10e februari 2014 under hennes nuvarande Red turné. Det som gör det ännu mer otroligt är att vi har arenans bästa biljetter, det vill säga inom den rödmarkerade symbolen på bilden här ovanför. Galet. Jag kan verkligen inte beskriva min lycka i ett inlägg bara sådär, utan att det skulle bli sidor långt.. men ja - den är  r i k t i g t  stor. ¹³
 


Happiness

2014



 
Jag har inte känt mig såhär glad på väldigt länge, hur länge som helst sedan sist. Min dag har varit riktigt dålig idag, tills nu sent på kvällen då det kom in en väldigt stor bit av lycka i mig. Jag har precis planerat samt köpt något riktigt speciellt för min del, något som först inte kunde bli av på grund av en situation just nu - men som nu ska bli av trots allt. Jag har fortfarande inte förstått det, så därför skriver jag ett inlägg om det imorgon istället. Glömmer bort allt annat inatt och somnar med ett leénde på läpparna istället för en gångs skull. ♥
 


Fransk manikyr

2014



 
Igår jobbade jag några timmar under dagen, vilket gick riktigt bra trots att jag hade filmkväll/natt med syster kvällen innan som kanske slutade lite väl sent med tanke på att jag skulle upp tidigt. Gissar helt enkelt på att jag laddade upp energin under filmerna! Hur som helst, direkt jag kom hem så började jag förbereda för att måla om mina naglar eftersom mitt senaste hade gjort sitt på två utav fingrarna. Målade sedan senare mot kvällen fransk manikyr (en av mina favoriter) på dem, vilket jag blev ganska så nöjd med - enkelt och stilrent. 
 
Nu ska jag se om jag får tag i lite plugg som bör göras klart så fort som möjligt den här veckan, men det är såklart lättare sagt än gjort. Men egentligen, hur skönt vore det inte för en gångs skull att bli klar med något arbete långt innan deadline?!
 


Beställda!

2014



           
 
Började min lite mindre bra dag med att klicka hem dessa godingar, som kommer att användas väldigt flitigt så fort snön försvinner. Jag tycker cut out boots är speciellt snygga på våren/sommaren tillsammans med ett par ljusa boyfriend jeans eller en cool klänning, men funkar till så mycket mer med. Lyckat köp?! Åh ja! 


Favorite necklace

2014



 
Det här fina halsbandet fick jag av min kusin i julklapp som just nu är ett av mina favoriter. Det hon inte visste var att jag redan hade kollat in det här i höstas och fastnat för det direkt, vilket gjorde det extra roligt att sedan få det i julklapp. Halsbandet kommer från Forever21 (det amerikanska utbudet, osäker om uk och europa) och kommer helt klart att användas flitigt framöver. 
 


Wanties - Nastygal

2014



        
 
Jag verkligen älskar utbudet hos Nastygal, speciellt deras jeans och skor. Alla deras produkter varierar i pris, vilket är riktigt bra. Det går att hitta både billiga och dyra produkter som alla påminner och varandra ganska så mycket, som annars ibland är ganska svårt att göra. Jag funderar på att beställa ett par snygga jeans till sommaren som jag har kollat in ett tag eller ett par skor i samma modell som dem svarta på bilden fast i ljusrosa - får se om det blir av lite senare!
 


5 months left

2014



                Bilder från WeHeartIt
 
Jag kom och tänka på tidigare idag att det faktiskt bara är lite drygt 5 månader kvar tills det är sommar? Vilket inte är långt alls? Min förra sommar var en total katastrof, inte bra alls med andra ord - så den här sommaren hoppas jag blir mycket bättre. Det är alltid svårt att planera in både jobb samt saker att hitta på under sommaren, men med lite bra planering brukar det gå att få till. Eftersom det här är mitt sista sommarlov innan jag tar studenten, ska jag försöka ta vara på  v a r j e  dag och göra den speciell.
 


Tonfisksallad

2014



 
Hej och hå vilken sen middag det blev idag för min del, men så blir det ibland. Bestämde mig för att göra en tonfisksallad idag, eftersom min feber verkar ha kommit tillbaka igen - så var inte direkt sugen på något varmt att äta. Till tonfisken hade jag avokado, päron, tomat, gurka och rödlök vilket blev en perfekt blandning. Den här sortens mat lever jag på under sommrarna, men funderar på att börja göra det lite oftare på vintern med?
 


SEPHORA COLLECTION - Glossy Gloss

2014



 
Jag tycker det är ganska så svårt att hitta riktigt bra läppglans ibland, ni vet - som har allt det där man vill ha. Just därför måste jag tipsa er om en produkt som jag verkligen tycker har allt det där, min personliga favorit med andra ord. Läppglanset är från Sephora och deras "SEPHORA COLLECTION" och finns i alla möjliga färger och nyanser, närmare 35 stycken tror jag. Jag äger ett 11 Pink Macaroon - sheer candy pink och priset ligger på ungeför 100kr både i Amerika och Sverige som det ser ut. Hur som helst, det ger en glansig och "wet-look" effekt och färgen ser riktigt naturlig ut på läpparna. Läppglanset sitter kvar i timmar, hur länge som helst och läpparna blir även riktigt mjuka av det. Rekommenderar den här produkten stort - helt klart en favorit hos mig!
 


Sushikväll

2014



 
Då var måndagen äntligen avklarad vilket är lika skönt som vanligt. Slutar efter lunch idag som tur är, så det blir inte långa, dryga måndagar iallafall - men bara det att det heter måndag gör det jobbigt. Imorse stod termometern på -20.5 vilket inte var så roligt att se. Mitt ansikte från busshållsplatsen till skolan höll på att frysa sönder - på riktigt. 
 
Hur som helst, när jag kom hem tog jag en power-nap och sedan fick jag hem lite sushi till middag vilket var den enda anledningen till att jag orkade gå upp. Det är galet hur ofta jag äter sushi egentligen, men har blivit beroende så det är inte så mycket mer att göra åt saken!? Nu ska jag försöka ta tag i engelska uppgiften som visst skulle in på onsdag istället vilket var skönt att höra eftersom jag trodde att den skulle in imorgon. Brukar vara tvärtom gällande det där annars - eller hur?
 


Pluggdag

2014



 
Idag är det den typiska pluggdagen för mig, som jag antar att det är hos de flesta? Eftersom jag var sjuk i stort sätt hela förra veckan, blev det bara att gå till skolan i fredags - vilket ledde till att den engelska uppsatsen som ska vara klar tills på måndag fick följa med hem över helgen. Jag har fortfarande inte kommit igång med den, eftersom jag inte riktigt förstår uppbyggningen, men ska ta och höra med någon som är van vid dem. 
 
Sitter iallafall i min rosa, mysiga morgonrock, redo att köra igång tillsammans med en kopp chai te från Indiska. Det var faktiskt riktigt gott, smakade inte så mycket krydda, som en del gör - utan det här var en perfekt smak. Rekommenderar det starkt till alla er teälskare där ute!
 


Ny skrivbordsbild

2014



 
Jag kom på mig själv för någon dag sedan, att jag i stort sätt aldrig byter skrivbordsbild på datorn. Gissar på att det har hänt ungefär två gånger sedan jag började gymnasiet? Hur som helst, satte ihop ett litet collage med bilder från LA 2012 som nu får bli min nuvarande skrivbordsbild ett tag. Blev ganska så nöjd med den, förhoppningsvis blir jag så peppad av att se bilden varje dag att jag börjar spara ihop till ett par inte allt för långt bort flygbiljetter - because I miss it, I do..
 


Hemmagjord pizza

2014



 
Jag har varit i skolan en dag den här veckan, men är ändå lika glad över att det är helg eftersom det inte tog mer än en dag att bli trött på skolan igen antar jag. Efter skolan tog jag en powernap och sedan gjorde vi hemgjorda pizzor här hemma, vilket alltid är lika gott. Jag brukar göra ena halvan av min pizza banan/curry och andra halvan.. lite blandat eller vad man ska säga. Det är så mycket godare än köpt pizza, smaken är mycket godare, inte lika mycket fett och man blir mätt på ett annat sätt. I helgen blir det inte att göra mycket eftersom jag har varit sjuk hela veckan, vilket har lett till att jag har missat en del i skolan som jag måste göra klart och lämna in redan på måndag. Inte så mycket att göra åt, får tänka på att sommarlovet närmar sig istället - snart så!
 


New nails

2014



 
 
Sådär - då var naglarna äntligen färdigmålade och jag blev ganska så nöjd eftersom jag inte målat dem på ett bra tag nu. Jag kände för att måla dem i färger som passar till det mesta och eftersom jag oftast bär gulddetaljer på saker och ting, så den här designen blev perfekt. Jag är verkligen en perfektionist just när det kommer till naglarna, minsta lilla fel och det blir något jag inte kan sluta tänka på eller måste göra om. Det roliga är att jag aldrig är så när det kommer till andra saker - bara naglarna?! Haha!
 


Nail Art time!

2014



 
Känner mig mycket bättre idag, så imorgon blir det antagligen skola för min del. Har inga böcker hemma, så att börja plugga fungerar inte - därför tänker jag passa på att fixa mina naglar nu för en gångs skull. Under 9an fixade jag dem flera gånger i veckan och gick alltid runt i olika designer, men nu på gymnasiet är det svårt att hinna med det - så får passa på nu när jag har tid! Har ingen som helst aning om vad jag ska göra, sist blev det Justin's #MusicMonday naglar vilket jag blev riktigt nöjd med - men den här gången blir det antagligen några naglar som passar till i stort sätt allt. 
 


Adams Plated Sneaker

2014



 
Lagom till våren börjar så skulle jag verkligen vilja klicka hem ett par sneakers, speciellt något par från Jeffrey Campbell eftersom jag tycker att de flesta av deras skor är helt fantastiska. Jag äger ett par gråa Lita Spike och ett par svarta Puffers - så varför inte låta dessa Adams Plated Sneaker bli mitt tredje par?! Ska verkligen försöka spara ihop till ett par nu framöver, de ligger på ungefär 1300 svenska kronor och sen såklart frakt + tullavgift på det. Skorna finns även i blått, vilket är riktigt coolt - men tror jag satsar på svarta eftersom de passar till allt!
 
Hur som helst, annars så har jag gått och blivit sjuk igen vilket är lite segt. Kände av det redan i början av veckan, sedan bröt det ut lagom till skolan började igår. Stannade hemma igår och sov precis hela dagen, blir hemma idag igen för att förhoppningsvis bli frisk tills imorgon. Varför i hela friden blir jag sjuk så mycket nu för tiden?!
 


New in - tröja från BikBok!

2014



 
Hittade denna coola tröja i söndags inne på BikBok, vilket jag är riktigt glad över eftersom jag faktiskt kollade in den förra året innan den nu hamnade på rean. Den har resår längst ner vid slutet samt längst ut på ärmarna och är ganska så "hård" att ha på sig eftersom tröjan innehåller en hel del procent metallfibrer. Jag fick den för 175kr eftersom det var halva priset som gällde - är riktigt nöjd med den!
 


Cut out boots

2014



 Bilder från WeHeartIt
 
Jag fick en kommentar här om dagen där någon bad mig att tipsa om svenska sidor där det går att köpa cut out boots och självklart kan jag göra det. Mina köpte jag ifrån H&M's webbshop i höstas, men dem finns inte kvar just nu som det ser ut som. Det finns dock några olika modeller på Have2have och Nelly (när det kommer till svenska sidor) men sedan också på asos och new look - som är brittiska sidor men som har gratis eller väldigt billig frakt hit. Asos är en sida jag verkligen rekommenderar eftersom frakten alltid är gratis och leveranstiden riktigt snabb. NewLook är också riktigt bra eftersom utbudet bland alla varor där är underbart, riktigt låga samt bra priser och frakten hit endast ligger runt 60kr om jag minns rätt. 

Cut out boots: Nelly
Cut out boots: Have2Have
Cut out boots: NewLook
Cut out boots: Asos
 
Jag älskar verkligen den här sortens skor och är väldigt sugen på att beställa ett till par när våren börjar närma sig. Äger du några skor av den här modellen? Vart är dem köpta?
 


Goin' home

2014



 
Idag gick jag upp ganska så tidigt, för att hinna in till stan och möta upp min syster och Nilla - som kom ner till Sthlm idag och ska bo i Nillas lägenhet någon dag. Vi körde frukost på Frozen Yoghurt Factory (bra start på dagen, vet) och gick sedan runt bland lite affärer inne i Gallerian. Jag fick med mig några saker hem både idag och igår - vilket det kommer att dyka upp bilder på under kommande inlägg!
 
Senare mot eftermiddagen tog jag en fika med Louise inne på Wayne's vilket var riktigt trevligt eftersom vi inte har setts sedan tidigt i somras tror jag? En islatte med vanilj fick det bli där inne för min del och ja, Wayne's måste faktiskt vara ett av de bästa ställena att beställa dem har jag kommit fram till.
 
Nu har jag iallafall kommit hem, lagom till skolan börjar på onsdag och allt - men hade självklart inte haft något emot att stanna kvar lite längre. Tror öven att jag håller på att bli sjuk igen, vilket jag hoppas på att komma undan genom att.. resa iväg några dagar? Jo, vi får se hur den metoden egentligen funkade. 
 


Söndag i stan

2014



 
Idag åkte jag in till stan runt lunch, för att sedan möta upp Anna och Izabella där inne! Vi började med att äta lunch inne i Kungshallen eftersom jag har suktat efter nachos ganska så länge, men på något konstigt vis så blev det inte det iallafall eftersom deras thaimat aldrig går att motstå hur mycket jag än försöker Hur som helst, efter det bar det iväg ut på Drottninggatan för att leta efter jeans, kappor och hårnålar(?) vilket vi faktiskt lyckades hitta i sista sekund - så det var riktigt bra!
 
Runt 18.00 mötte jag upp Hanna och sedan gick vi ner till Café 60 för att ta en lång fika, vilket var riktigt trevligt. Det som är riktigt dåligt är att det inte står priser bland alla bakelser och är det mycket folk hinner man oftast inte fråga, så det resulterade att min bit kladdkaka, islatte och flaska Snapple blev hela 132kr - billigt va? Eh, vet inte riktigt vad jag ska säga om det mer än att jag ska fortsätta att hålla mig till endast kaffe när jag fikar där igen efter den här gången. Vi planerade även världens bästa sak som ska fullföljas någon dag under mitt sportlov, nämligen att göra massor av hemmagjord sushi (klass med restaurangernas hade vi tänkt, wish us luck) och sedan bjuda lite folk på en riktig sushikväll - hur underabart?!
 


Stockholm

2014



 
Jag är alltid ganska spontan och ja, det kommer jag nog antagligen att alltid vara också. Hade funderat någon dag innan om jag skulle ta och åka ner till Sthlm några dagar innan skolan börjar igen men kunde inte riktigt bestämma mig. Imorse klockan 07.00 bokade jag biljetter, packade väskan och åkte iväg - lika spontan som alltid. Jag hade såklart planerat lite innan, men var tveksam på om jag skulle åka ner iallafall. Kanske för att jag är här lite för ofta ibland?
 
Hur som helst, när jag kom fram så åkte jag hem till min kusin och lämnade min resväska och drog sedan iväg till Ikea för att träffa Khande en stund. Hade verkligen ont i kinderna på vägen hem sedan eftersom det blev en hel del skratt åt världens sjukaste sak, skrattar fortfarande av bara tanken - då kan ni tänka er!
 


En försenad julklapp!

2014



 
Idag fick jag ett paket i brevlådan (älskar verkligen att få paket) som jag såg direkt var min försenade julklapp från min vän Brooke borta i Californien, med andra ord - på andra sidan jordklotet. Det första jag gjorde var att börja skratta rakt ut. Varför då? Jo, för att det satt hela 17 frimärken på det som ni ser - vilket enligt mig var ganska roligt eftersom man normalt brukar använda färre fast med större värde! Haha! Hur som helst, i paketet låg det en Benefit Cosmetics Gettin' Cheeky förpackning med dessa tre produkter som innehåll: 
  • The Cha Cha Tint - a mango stain that beautifully blushes lips and cheeks with a tropical sunset hue.
  • The Posietint - a petal pink that plants a kiss of see-through tint on cheeks and lips.
  • Sun Beam - sunshine in a bottle. This golden bronze highlighter gives you a natural, sunkissed radiance.
Jag är verkligen hur glad och nöjd som helst över den här presenten, hon känner mig alldeles för bra den människan. Det är just det som är så bra när vi ska köpa presenter till varandra, vi tycker och gillar alltid likadant - så lättare kan det inte bli!? Min soulmate med andra ord! Lite synd bara att det om 1 månad är 2 år sedan vi sågs.. Då kommer vi till det här: H a t a  d i s t a n s.
 


Canon EOS 100D

2014



 
Köpte som sagt en kamera sist jag var in till Mora, som jag inte hunnit visat än - men här är den! Jag hade faktiskt inte kollat runt så mycket bland olika modeller alls, utan körde på första bästa helt enkelt. Spontan eller vad? Den här modellen är lite mindre än normalt, vilket enligt mina händer bara kändes bra och ett plus är att den har samma funktioner trots det. Jag fick den för 3990kr nu på mellandagsrean, innan dess hade den kostat 6800kr - så det blev ett riktigt kap med andra ord! Köpte även till ett UV-filer och en kameraväska, som båda verkar riktigt bra. Har inte börjat använda den ännu eftersom det har varit så mycket kring nyår och allt, men nu ska jag äntligen ta och göra det! 
 


Happy New Year

2014



 
Hade en riktigt trevlig kväll och natt igår/idag som verkligen blev hur bra som helst, så tack till alla som var med och gjorde den bra! Kvällen spenderades i Orsa, men sedan lagom tills 12-slaget bar det av in till Kajen som i stort sätt alla andra också skulle dit. Träffade en hel del trevliga människor där, från alla olika håll och ställen - så det blev en riktigt bra start på det nya året!