flower power

2016världens bästa kollegor
 
Visst är det egentligen himla roligt hur alla stilar/trender genom årtalen kommer tillbaka? Förr eller senare? I obestämd ordning? Det tycker iallafall jag, för att exprimentera med kläder - finns det något roligare?! Vi hade en liten tävling, alla Ur&Penn butiker i Sverige, som gick ut på att ta en härlig bild med vårens blomkransar i fokus. Vår lilla butik bestämde oss iallafall för att köra lite flowerpower/70-tal/happiness och lyckades vi inte bra?! Jag blir verkligen så glad av den här bilden! Det vill säga, en blomkrans kommer utan tvekan att införskaffas snart...frågan är bara om det blir en liten eller stor? Mvh, en som övertänker ca allt bc why not. Jajamen.
 
På tal om trender under olika årtal, tycker även det finns massor av häftiga trender från 90-talet? Speciellt jeansen och frisyrerna under den tiden! Finns det någon mer trend från något årtal som inte får glömmas och är värd att återuppta? Hit me up!
 


SUCCÉ VÅRERBJUDANDE | HALLON

2016 
STUDENTER/UNGA/UNGDOMAR - SE HIT! Nu råkar det vara så att jag har cirka världens bästa vårerbjudande till höjdpunkt pågång och det är väl självklart att så många som möjligt ska ta del av den höjdpunkten tycker jag? 
 
Hur som helst - HALLON låter kanske välkänt? Jajamen, det må vara ett bär, men huvudsyftet är faktiskt mobilabonnemanget, låter det lika bekant? Om inte, så är Hallon ett systeroperatör till 3, som mestadels är känt för dess otroligt låga priser samt att det inte finns någon bindningstid på abonnemangen - rena drömmen, om jag får säga det själv. Under hela vårtermninen har dom lyxat till det lite för oss studenter, inte så lite heller, utan massor skulle jag säga? Exempelvis THE GRAND FINAL där du blir VIP-gäst under vårens härligaste fest?
 
HALLONVÅR Liten 49kr/mån
(Gäller under 4 mån, därefter ord. pris 99kr/mån):
 • 60 samtal
 • Obegränsat med sms
 • 3 GB data/surf 
HALLONVÅR Stor 149 kr/mån
(Gäller under 6 mån, därefter ord. pris 299 kr/mån):
 • Obegränsat med samtal
 • Obegränsat med SMS/MMS
 • 22 GB data/surf
 Vad mer? Jo, som medlem i HallonVår kan man dessutom ta del av bland annat:
 • Gratis träningsvecka på Fresh Fitness
 • Biobiljetter
 • Gratis resa med Uber 
 • Städning av studentlya/korridor
 • Kaffe och fika i Hallonstugorna (Som är utsatta runt om i storstäderna, så som Sthlm, Örebro, Uppsala, Linköping - datum hittar ni på HallonVår's facebooksida!)
The Grand Final: Den här våren till succé avslutas som sagt med ÅRETS SKÖNASTE FEST där alla som bär en telefon med Hallon's logga uppe i vänster skärmhörn, blir VIP-gäster...hur grymt låter inte det?! 
 
Festen kommer att hållas vid tre tillfällen:
 • Uppsala, 25e maj
 • Örebro, 26e maj
 • Stockholm, 27e maj
....och inträdesbiljetten bär du faktiskt med dig hela tiden, det är nämligen bara att visa upp din telefon med Hallon's abonnemang! 
 
Känner du för att gå med i Hallon/HallonVår eller bär på några frågor, är det bara att du hör av dig till mig - antingen som kommentar på det här inlägget eller på elinsinders@gmail.com - för att läsa mer om just Hallon kan du även göra det på Hallon's officiella hemsida HÄR!
Jag hoppas på att få se så många som möjligt testa Hallon, varesig det enbart är under våren fram tills festen, eller ett längre tag framöver - det är som sagt helt upp dig till hur många månader du känner för att vara med! Den här våren ska bli succé - right?!
 


green smoothie

2016 
Tro det eller ej, men jag har blivit världens morgonmänniska dom senaste veckorna? Börjar jag 12, går jag upp klockan 7 och börjar jag 9.45, går jag upp klockan 5? Och är jag ledig, då flyger jag ändå upp ur sängen senast klockan 8? Återigen - VA? Well, det är väl inget att klaga på antar jag utan bara ta vara på tiden och passa på att vara produktiv! Haha!
 
Det här har varit min frukost hela veckan so far, med andra ord - så har jag blivit helt beroende av den här smoothie'n jag mixade ihop för några dagar sedan:
 • Soya yoghurt
 • Osötad mandelmjölk
 • Färsk spinat
 • Mango
 • Banan
...jag har verkligen inga speciella mått, utan kör efter ögat om man säger så och det funkar super! Mixern är ens bästa vän, who's with me? 
 


yes or no?

2016Skor, Pull&Bear
 
Ok - måste bara visa mina galet snygga slip ons som jag köpte när jag vara nere och jobbade i Sthlm senast - hur coola?! För att inte tala om hur sköna dom är (vilket alltid är världens största plus i kanten) så ger jag dessa skor 10/10! Tyvärr är väl ca 98% av alla mina skor jag äger svarta eller vita, så har funderat att ganska mycket på att införskaffa mig ett par ljusblåa eller ljusrosa? sunday

2016...earlier today
 
En söndagsbild där jag lyckades capture:a flera favoriter i en och samma bild? Mitt läppstift from Gerard Cosmetics i färgen 1995 (som bara under dom senaste dagarna har blivit en favorit), min iPhone som numera säger "Taylor Swift follows me on Tumblr so your opinion is invaild" (bc true he he), mitt fina Thomas Sabo armband jag fått av mi familia, lika så berlockerna, (och det är därför det armbandet är så speciellt) samt min underbara KappAhl's arbetsplats, såklart. There we go.
 
Beställde dessutom nyss en så kallad action-kamera från Denver, en Denver AC-1300 rättare sagt, som jag är galet excited på att testa. Den gick inte på många hundralappar, samtidigt som den verkade väldigt prisvärd, så det blir att se!
 


road trip songs

2016i en amazon någonstans i...skattungbyn?
 
Jag vet inte, men av någon anledning så är våren min absoluta favoritårstid? Visst, det brukar låta sådär från mig vid varje övergång kring årstiderna, i admit that, men jag har nog faktiskt bestämt mig nu om man säger så? Hur som helst, mini-roadtrips må vara bland det bästa att hitta på, speciellt under våren, så tänkte tipsa om mina topp fem låtar för just sådana tillfällen - för visst blir bilresan ca. 1000 gånger bättre av rätt sorts musik? 
 
1. "Best Day Of My Life" - American Authors
2. "Looking Up" - SafetySuit
3. "Ran Off In The Night" - Echosmith
4. "On Our Way" - The Royal Concept
5. "Up" - Olly Murs
 
Så - lägg till dom i spellistan på direkten vetja! Nu bär det för min del snart iväg mot jobb och efter det, får vi se vad som ska ta och hittas på! Mvh, överflöd av energi som vanligt - men vad gör det? 
 


pancake breakfast

2016 
Igår lyxade jag till onsdagen lite och körde på en pannkaksfrukost innan jobbet, tillsammans med en long time no seen kompis aka Maddis. Jag kommer inte ihåg vart receptet ursprungligen är från, men det är verkligen hur simpelt som helst och är toppklass enligt mig:
 • 2 1/2 dl vetemjöl
 • 2 tsk bakpulver
 • 2 msk socker
 • 1-2 krm salt
 • 2 1/2 dl mjölk
 • 2-3 msk smält smör
 • 1 ägg
...blanda först ihop de torra ingredienserna och tillsätt sedan resten. Smeten kan gärna stå i kylskåpet en stund innan det är dags för stekning. När det kommer till just stekningen, brukar jag använda en jutgärnspanna samt steka en pannkaka åt gången. Det som är bland det allra viktigaste att tänka på, är att inte vända på pannkakan för ens det blivit små bubblor på ovansidan. Sist men inte minst...GLÖM INTE NUTELLAN - OK?