Union J - Pompeii (Bastille Cover)

2013



 
Har ni inte redan gjort det, så tycker jag att ni ska göra det nu på en gång - gå och kolla in Union J's cover på låten "Pompeii" som jag tycker det gör ett väldigt bra jobb med. Vad tycker ni? 


New in - läderboots från H&M!

2013




 
 
Fick precis ett meddelande om att jag hade ett ett paket från H&M att hämta ut och vad var det för något? Jo, minns ni när jag hade beställt ett par nya läderboots? Det var de som äntligen kom idag! Har haft dem på mig ett tag inomhus för att prova dem ordentligt och jag är verkligen hur nöjd som helst kan jag säga. De sitter skönt, ser riktigt bra ut på, känns att vara väldigt bra kvalité och ja, värt pengarna med andra ord. Ni hittar skorna online här!
 


Hos Maddis!

2013



 
Följde med Maddis hem efter skolan idag och blir här över natten med! Vad vi ska göra har vi ingen aning, men vi hade tänkt att vi bara skulle baka iallafall och sedan antagligen bara ta det lugnt - det behövs det med ibland! Det känns verkligen att skolan tar från krafterna, nu när man inte har blivit riktigt van ännu.. men det är bara att kämpa på helt enkelt!
 


Inspoinsta

2013



 
 
Nu är det så att jag och min kompis Mimmy (hennes blogg hittar ni här) bestämde oss för att göra en inspoinsta, där då vi lägger ut inspirerande bilder vi själva har har tagit och tar. Om ni inte redan gör det, gå in och följ oss på direkten! 
 


Håltimme

2013



 
 
Började min dag med en spanska lektion vid 09.00 och sedan var det det håltimme i 3 1/2 timme som gällde innan min nästa och sista lektion för dagen - lite för långt faktiskt om jag får säga det själv. Visst, att ha rast är ingenting jag klagar på men hade gärna spenderat de timmarna utanför skolan istället. Jag och Maddis stack iallafall ner till centrum tillslut (även fast det öste ner regn) och tog en mysig fika! Kanske borde vi passa på att göra torsagar till typiska fika-dagar? Varför inte?
 


New in - skolsaker!

2013



 
Har inhandlat lite saker till skolan (äntligen) vilket verkligen var på tiden eftersom det inte funkar att räkna matte utan anteckningsblock. Tänkte även försöka pimpa upp böckerna lite med bilder och sånt, för att slippa ha "A5 Kollegieblock" som framsida. Det gäller bara att hitta tid till att göra det, men ska börja lite smått ikväll med det tänkte jag!
 


My Sushi

2013



 
Den här dagen i skolan var alldeles för lång (08.00-15.45) och ännu längre blev den med massor av tankar i huvudet som tyvärr finns där mer än vanligt vissa dagar. När jag väl hade slutat åkte jag ner till centrum med Maddis och var där en liten stund, sedan mötte jag upp moster och vi åkte iväg till "My Sushi" och köpte middag där! Har blivit totalt beroende av sushi den senaste tiden, skulle faktiskt kunna leva på det och jag gissar på att jag inte är ensam gällande det? Har ingen aning om vad alla olika bitar heter, men jag ska bli proffs - that's a sure thing. Nu får det duga med namnen "laxbitar" och "runda-ris-saker" helt enkelt. 
 


Världens bästa syster

2013



 
Jag kom och tänka på en sak som jag hörde några elever prata om tidigare idag, hur man kan hata (ett starkt ord gällande detta men som tyävrr många använder) sin syster/bror eller sina systrar/bröder? Syskon är det finaste man kan ha och man verkligen vara rädda om dem. Visst, det kan vara väldigt lätt att irritera sig på dem ibland eller ofta, och de kan även jävlas en hel del med ibland, men bara för det ska man inte ha hat emot dem. Den där stora syskonkärleken finns hos alla syskon, för en del finns den långt ut och för den andra delen längre in. Har man småskyskon (som jag har en lillasyster) ser de upp till dig som är äldre väldigt mycket och så är det. Det kanske inte märks enligt en själv för vissa, men de gör verkligen det - tro det eller ej. Bara det gör att man ska ta hand om dem extra mycket tycker jag, visa att man faktiskt ser upp till dem med även fast de är mindre. Jag älskar min lillasyster otroligt mycket, är väldigt stolt över henne och om jag ska vara helt ärlig är jag tveksam om jag kunde fått en bättre syster än vad jag fick. Världens bästa syster. 
 


Ny design!

2013



 
Nu har jag fått ny design fixad av fina Anna och jag är verkligen så himla nöjd med den - hur fin blev den inte?! Det var precis som jag tänkte mig och ville ha den, så hon lyckades verkligen göra den bra tycker jag! Glöm inte bort att gå in och läsa hennes egna blogg HÄR som även syns på bilden här ovanför - superfin blogg som ni inte får missa!
 


Kalender - egen design!

2013



 
Har faktiskt alltid skaffat en kalender till varje skolstart de senaste åren, men av någon konstig anledning har jag alltid slutat att skriva i dem efter någon vecka. Nu har jag iallafall precis skaffat en kalender där man skapar sin egen framsida, vilket ska bli riktigt roligt och jag tror att bara det kommer göra att jag använder den flitigare och framförallt längre! Den är iallafall köpt på Åhléns för 119:- men finns även på Bokia för samma pris!
 


Black & Gold

2013



 
Byxor, Topshop / Linne, Forever 21 / Beanie, ASOS / Ring, Forever21 / Skor, Balenciaga / Solglasögon, Vogue / iPhone skal, Kate Spade / Halsband, Babi-online
 
Har verkligen börjat att älska att bära kläder, skor och accessoarer i färgerna svart och guld nu under sommaren. Tycker att de färgerna passar sjukt bra tillsammans, enkla att matcha och väldigt populära just nu! Håller ni med?
 


Big Street BBQ&BAR!

2013



 
 
Kom precis hem efter en riktigt underbar middag med mamma, pappa och syster på Big Street BBQ&BAR i Rättvik! Om jag ska vara helt ärlig så är det den bästa restaurangen jag någonsin har ätit på och jag rekommenderar den starkt! Det är verkligen så man bokstavligt talat sitter och säger "mmm" medan man äter maten - promise! Bor du i närheten eller har vägarna förbi någongång, tveka inte att luncha/middaga (säger man ens så?) där!
 


OOTD

2013



 
Jag har under de senaste åren nästan aldrig burit klänning (förutom på skolavslutningar osv) och varför det, det har jag ingen aning om. Nu har jag äntligen börjat köpa fler klänningar som jag verkligen trivs med, vilket såklart är ganska roligt tycker jag! Klänningen på bilderna är från H&M, enkel men ändå inte - bra kombo! Ni hittar den HÄR för endast 149:- och passa på att kolla in resten av deras klänningar de har fått in, superfina allihopa! Matchade klänningen med svarta Dr. Martens samt guldkedja från VERO MODA!
 


Var stark: Tänk positivt.

2013



 
Igår kväll pratade jag i telefon ett bra tag med en riktigt fin vän som alltid hjälper mig så otroligt bra igenom jobbiga stunder, genom att bara prata, ge råd, stöd, tips och ja - allt möjligt. Jag låg vaken ett bra tag innan jag tänkte sova och bara funderade riktigt mycket och noggrant på alla bra saker som jag tog in under det samtalet och ja, det måste ha fått mig att somna snabbare än vad jag någonsin lyckats gjort de senaste veckorna och jag tänkte nu dela med mig av några väldigt bra saker som inte skadar att tänka på. Hur svårt det än känns, gör allt för att tänka på det - för så ska iallafall jag göra.

Har man fått det riktigt jobbigt på grund av att en stor, svår händelse plötsligt kommit in i livet och tagit över totalt, så får man inte fastna för att bara tänka negativt hela tiden. Hur svårt den än är. Ingenting blir bättre av det utan det blir bara sämre. Allt blir sämre. Det finns ingenting som blir bättre om man tänker negativt, varken för sig själv eller för sin omgivning. Tänker man positivt däremot, jo - då leder det till något riktigt bra på alla sätt och vis. Som person mår man mycket bättre själv, man kan sprida den styrkan man själv lyckas bygga upp till sina nära och kära som kanske till och med behöver den ännu mer, samt det viktigaste: man blir starkare tillsammans av det. Att börja tänka positivt själv och få alla andra i sin närhet att börja tänka på det positiva viset med, det bygger upp ett otroligt starkt band av styrka mellan en som blir totalt omöjligt att dra sönder under alla nedgångar som kommer näst. Det är alltså något som ingen kan ta ifrån en och som alltid kommer att finnas där. 

Livet går alltid upp och ner, det går som en berg- och dalbana med andra ord. Allt som händer i livet har någon mening, tro det eller ej. Händer något riktigt dåligt, som får en att sjunka ner på botten totalt - förr eller senare kommer det där lilla positiva att dyka fram, det som händer just tack vare allt det dåliga som pågår. Det är inte så att det lilla positiva gör att allt blir bra igen såklart, men det kan vara som en liten pusselbit från ett 2000-bitars pussel skulle man kunna säga. Det är så lätt att bara fastna för allt det negativa som händer, men hur svårt det än är så måste man försöka tänka på de här små positiva sakerna som kommer med tiden med samt ha hoppet uppe, istället för att ge upp helt och sjunka ner på bottnen totalt. Det hjälper ingen alls att ha hoppet nere samt löser ingenting heller. En positiv sak som alltid kommer att komma till varenda människa, det är styrkan som byggs upp - hur otroligt stark man blir som person för varenda sak man går igenom. Det kommer man väldigt långt på i livet. 
 
Det är såklart helt okej att känna sig arg, svag och ledsen när man väl gör det (vilket tyvärr kan vara största delen) och det är viktigt att man får ur sig det då också så man inte stänger det inne för sig själv och låter det byggas upp mer och mer där inne istället. Det som är viktigt är bara att man tänker på HUR man får ut det hela, på vilket sätt man hanterar det, eftersom man vill hantera det på bästa möjliga sätt för både sig själv samt sina nära och kära. Att man tänker på vad konsekvenserna blir, det där lilla steget längre som kan vara riktigt svårt ibland. Nu beror det såklart mycket på vad problemet handlar om, men håller man hoppet uppe, tror på varandra, håller ihop vad som än händer, skiter fullständigt i onödiga saker, håller sig till de man litar på till hundra procent, ger sig fan på att allt går att klara av, bygger upp styrkan för var dag som går, peppar varandra som aldrig för, aldrig ger upp.. ja - då går allt att klara av och det minsann, det ska jag bevisa.
 


Wayne's Coffee!

2013



 
På torsdagar har vi världens längsta håltimme, så jag och Maddis passade på att åka ner på gågatan och ta en fika inne på Wayne's! Jag slår vad om att det här kommer att bli en vana bara för att vi inte har något bättre för oss, men ja - då får det väl bli så helt enkelt! Har precit kommit hem efter lite besök här och där i Mora och tänkte nu ta steget att försöka ännu en gång med att städa mitt rum. Normalt brukar det bara bli stökigare när jag försöker, men nu ska jag göra allt för att verkligen lyckas! Tänk vad roligt om man väl skulle lyckas att fixa till sitt rum snyggt och designrikt precis som man vill ha det?! 
 


Croatia memories

2013



Stranden nedanför hotell Tamaris
 
Idag var det endast 8 grader ute när jag vaknade, lika kallt innan jag gick på bussen, när jag gick av bussen, och säkert lika kallt även nu. Vart tog den härliga värmen vägen? Saknar Tucepi, Kroatien som jag besökte i slutet av maj något enormt och kan verkligen rekommndera att åka dit - superhärligt ställe! 
 


Höstskor - where are you?

2013



 
Har setat hela eftermiddagen och letat efter ett par nya höstskor och det var svårare än vad jag trodde faktiskt. Lyckades jag hitta ett par var de såklart slut i min storlek, slut över huvudtaget, alldeles för dyra, inte fraktades hit till Sverige.... ja, det var de problemen. Det slutade med att jag gick in på H&M's hemsida bara för att kolla runt lite allmänt och gissa vad?! Jo, jag hittade ett par skor som var snartlikta de jag hade tänkte mig så jag klickade hem dem med en gång! Du hittar dem här!
 


Sommarminnen!

2013



 
Jag kände att det var på tiden att göra ett collage från min sommar innan det blir alldeles för sent, och ja - här har vi det! Största delen av min sommar har varit ett helvete om man får säga så och så kommer det att vara ett bra tag framöver MEN har ändå lyckats haft det riktigt bra utöver det tack vare mina vänner. Jag har spenderat största delen utav min sommar i Sthlm känns det som, men ja - kan man göra annat när största delen av sina vänner bor där?

Stockholm, Grönan, Sommarkrysset, skärgården, Ulrik, Ulrik, Ulrik, stranden, Frozen Yoghurt, Mc Donalds häng med bra folk, filminspelning, midsommar, festande, shopping, konserter, spontana utflykter, häng på stan, långa bussresor, picknick, familjemys, massor av underbara vänner.. Ja, mycket bra minnen att komma ihåg.
 


20e augusti

2013



 
Andra skoldagen är nu avklarad och jag sitter just nu och undrar VARFÖR man börjar skolan redan nu när det enda man håller på med är att leka? Det hade varit mycket bättre med lite längre sommarlov och nästan börja på en gång när det är dags att börja skolan igen istället. Idag var uppgiften att ta ett foto som visar att det ska vara arbetsmiljö i klassrummet, som ni kan se på bilden ovanför. Kan ju säga att mina tankar jag hade medan bilden togs var något i stilen med "Vad fan ska det här vara bra för, varför är jag inte hemma och sover nu istället?"
 


Första skoldagen!

2013



 
Nu är första skoldagen avklarat och det var nästan värre än vad jag hade förväntat mig. Är det ens möjligt?
Känslan jag hade när jag öppnade dörren in till skolan var inte alls rolig, men jag hoppas att jag vänjer mig snabbt vid det igen. Jag är noll taggad på att börja skolan igen, men ska försöka tänka att det blir en dag närmare studenten för var dag som går istället. Efter skolan tog jag och Maddis bussen ner till stan (gågatan) för att äta lunch samt inhandla lite saker!


Sweet 16 + 1!

2013



 
Firade min födelsedag igår hemma hos mig med några vänner vilket var riktigt trevligt men mindre trevligt idag. Men hur det än blev, tack för kvällen och natten fina ni - det får göras om snart tycker jag! 
 


New in - VS!

2013



 
Fick besök igår kväll av min vän Maddis som precis hade kommit hem från Minneapolis! Det var riktigt roligt att se henne en stund och hon passade såklart ockdå på att ge mig en födelsedagspresent som hon hade inhandlat där borta i staterna! Vad var det för något? Jo, fem stycken body mists från Victoria's Secret! Tusen tack finaste du! Har märkt att det har blivit otroligt poppis här i Sverige med dem den senaste tiden, så tänkte passa på att fråga - vilka är era favoriter?
 


17 år!

2013



 
Det är helt sjukt vad snabbt tiden går, det känns som om det var igår jag var 13. Idag fyller jag 17 år och det vill säga, nu är jag ännu ett år närmare vuxenvärlden. Får se hur jag firar denna dag, men jag har iallafall tänkt att göra det med familjen - like old times!
 


My idol.

2013



 
"Fans are my favorite thing in the world. I've never been the type of artist who has that line drawn between their friends and their fans. The line's always been really blurred for me. I'll hang out with them after the show. I'll hang out with them before the show. If I see them in the mall, I'll stand there and talk to them for 10 minutes. I don't care. I'm just a senior in high school who has a better job. Who am I to think I'm better than talking to people?" - Taylor Swift
 


Grattis älskade mamma!

2013



 
Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag är det min älskade mammas födelsedag. Jag är så otroligt stolt över att vara dotter till en sådan stark person som just min mamma är och är så himla glad att jag har henne när det kommer till allt. Jag älskar dig massor mamma, du är bäst - glöm aldrig det. ♡
 


Twisted

2013



 
 
  
 
Har de senaste veckorna blivit helt fast vid en serie vid namn "Twisted" - en amerikansk drama mystery-thriller tv-serie som hade premiär i mars på amerikansk tv. Serien fokuserar iallafall på sexton-årige Danny Desai, som dödade hans faster när han var elva år. Efter att ha tillbringat fem år i ungdomsfängelse, släppts han nu fri och återvänder till sin hemstad för Green Grove, New York. Medan han försöker återuppväcka gammal vänskap, klara av alla utmanade stunder bland sina dömande kamrater i och utanför skolan, leva i en stad där varenda människa vet vad han har gjort, blir Danny huvudmisstänkt i mordet på en klasskamrat. När han inser att staden inte bryr sig om själva sanningen utan bara vill se just honom bli dömd, blir Danny besluten att rentvå sitt namn. Samtidigt som allt det pågår måste han hålla sin hemlighet han aldrig har berättat för någon: anledningen till varför han dödade sin faster.
 
Personligen så tycker jag att det är en riktigt bra serie, väldigt spännande, det händer saker hela tiden, duktiga skådespelare och ja - man fastnar verkligen i den. Det är väldigt lätt att komma in i den, redan efter 2-3 avsnitt kändes det som att jag hade gjort det. Det känns dock som att den går ganska fort framåt, men eftersom det redan är planerat för en säsong 2 så antar jag att mitt tycke om det kommer att ändras ganska så snart och nu när jag tänker efter ordentligt har det redan börjat att göra det lite smått sedan jag såg det senaste avsnittet som är ute. Har vetat om serien sedan i vintras/våras just för att min kompis där borta i LA som jag spenderade många dagar med när jag själv besökte drömmarnas stad förra året, spelar rollen som Phoebe Daly i serien vilket hon gör riktigt bra. My drama-queen. Har sedan ett bra tag tillbaka lovat henne att kolla in serien och är verkligen glad att jag gjorde det tillslut eftersom jag har blivit totalt fast i den och - hur kul är det inte att börja kolla på en serie från start?!

Det har hittills kommit ut 9 avsnitt på 1a säsongen och redan imorgon kommer avsnitt nummer 10 faktiskt! Har du lust att börja kolla? Om du klickar här kommer du till en riktigt bra sida du kan kolla online, ingen reklam samt otroligt bra kvalité på både bild och ljud. Ni som redan kollat in serien, vad tycker ni om den?
 


TCA night - here we go!

2013



(Bild från google från förra årets TCA)
 
Idag klockan p.m. ET. dvs klockan 02.00 imorgon (inatt) för oss svenskar är det TCA som gäller iallafall för min del och för en hel del andra! Jag brukar alltid stanna uppe och kolla på galor vilken tid det än är på dygnet samt vilken dag det än är på året. Just nu är det såklart ganska skönt eftersom det inte är någon skola imorgon, vilket annars är alldeles för jobbigt när det väl är det. Jag ska stanna uppe inatt just för att hålla tummarna och supporta min idoler, Taylor och Justin, som även är på bilderna här ovenför. Har varit flitig med att rösa på dem, så hoppas verkligen de tar hem några priser - det förtjänar dem!

Eftersom att programmet inte sänds på svensk tv (såklart) - så är det länkar på nätet som gäller! Fick nyss tre stycken av en kompis som förhoppningsvis funkar bra:
Har ni inget för er inatt tycker jag definitvt att ni ska kolla, det brukar alltid vara riktigt underhållande - speciellt om man har sina idoler som är där!



Sushi - bra start på dagen!

2013



 
Började dagen med att åka in till Mora för att köpa sushi (ja, jag vaknade ganska sent) från "My Sushi" som är ett av de bästa ställen att äta sushi på enligt mig! Hann inte med så mycket mer än att åka hem och äta upp det eftersom både jag och min skulle upp till vår vän Nilla som vi sitter hos just nu och vad vi hittar på kväll, det får vi se!
 


Music is what feelings sound like.

2013



 
Ibland när man behöver rensa tankarna är det riktigt skönt att bara sitta för sig själv med sin gitarr och spela gamla låtar, nya låtar, påbörja egna låtar, ja - spela allt möjligt man känner för. Släppa allt ett litet tag och bara vara fokuserad på gitarren. 
 


Wanties - Jawbreaking!

2013



 

Såg för några dagar sedan på Jawbreaking's instagram att de hade fått in en hel del nya saker, så gick in idag och kollade runt lite på deras hemsida och hittade massor av saker som jag inte alls skulle ha något emot att klicka hem. Mina tre favoritplagg blev dock:
  •  "What Makes Me Happy Muscle Tank Top" $32
  • "OOTD T-Shirt" $30
  • "Lucky Jersey Crop T-Shirt" $30  
Jag har klickat hem lite saker där förut, så kan säga att hemsidan och supporten är väldigt bra. Frakten är inte heller lika dyr som den brukar vara på andra amerikanska sidor, om jag minns rätt så ligger deras frakt hit till Sverige bara på $15 vilket är ungefär lite över 100 svenska kronor. Så har ni inte kollat in den sidan tidagare - gör det nu, slår vad om att ni hittar något nytt nu inför hösten!


Gästbloggare hos Frida!

2013



(gammal bild från förra sommaren)

Nu är det så att en av mina bästa vänner har åkt iväg med sin kör till Minneapolis och blir borta där tills den 15e augusti (på min födelsedag)! Hon har inte tillgång till internet där så ofta, så jag kommer att sköta hennes blogg tills dess. Vad jag kommer att blogga om? Det kommer att bli allt hennes coola barndomsminnen, allmäna minnen, tankar kring saker och ting och framförallt - inlägg om vad hon har sig för borta i Minneapolis de gånger hon har tid att uppdatera mig med sms! Jag tycker att ni alla ska ta och klicka in på hennes blogg här!
 


New in - H&M & Gina Tricot!

2013



 
Här är klädesplaggen som jag fick med mig hem från H&M och Gina Tricot igår, jag är riktigt nöjd med dem med tanke på att priserna var så bra att man nästan skulle kunna kalla det gratis.
 
H&M
Klänning 149:-
Tröja 99:-
Top 99:-
Kjol 99:-

Gina Tricot
Linne 79:-
Jeans 299:-
 


Falun!

2013



 
Sent igår kväll bestämde jag, mamma och min syster att vi skulle ut och hitta på något idag, för att tänka på andra saker ett tag. Det var först planerat att åka en sväng till Mora, men istället blev det en biltur till Falun. Vi började med att gå på Max och äta, just eftersom vi inte har det här där vi bor, vilket alltid är lika gott då. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att Max har godare mat än Mc Donalds.. deras mat känns mycket fräschare på något vis. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tror ändå att de flesta föredrar Mc Donalds? Efter lunchen gick vi runt på stan några timmar och jag fick med mig en hel del klädesplagg hem från H&M och Gina Tricot som jag tänkte lägga upp bilder på imorgon!

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter en joggingtur med lillasyster för att rensa tankarna lite. Vi båda bestämde oss för att börja göra det till en daglig sak eftersom det var riktigt skönt och välbehövt för oss båda två.
 


"You are stronger than you think"

2013



(bild från weheartit.com)

Idag har jag mest legat och funderat, det var inte för ens sent på eftermiddagen som jag tog mig upp ur sängen och ut ur rummet faktiskt. Kom fram till att alla dessa små problem man haft, säkert flera som gjort att man kommit i bråk/blivit arg på sina föräldrar, är helt onödiga. Kan slå vad om att jag inte är ensam om att ha blivit arg på någon av dem bara för att.. ja, vad ska vi ta som exempel, inte fått åka iväg på vissa saker så som en konsert eller liknande. Visserligen var det för något år sedan det hände ganska ofta, men det har fortfarande hänt och som jag känner just nu var det riktigt onödigt. Det absoluta rätta skulle varit att acceptera svaret "nej" och inte reagera på det viset, att bli arg för ett svar som löd annat än "ja"
 
Just då kändes det som världens största problem, och det förstår jag - har man inte upplevt direkt större problem än det så är det självklart att det känns så. Under det här året har jag fått det man faktiskt kan kalla problem att handskas med, vilket såklart känns så mycket negativt det bara kan bli. Om man ska försöka se något positivt i det hela, så är det inte för ens nu jag har insett massor av saker jag annars aldrig riktigt skulle gjort.

En av de sakerna är att om man inte har en frisk familj, så är det omöjligt att vara glad fullt ut gällande saker som man annars skulle varit överlycklig för. Just därför ska man spendera massor av tid med sin familj ibland med, bara vara glad och tacksam att man har dem - för ibland kan saker och tillstånd förändras ganska snabbt. En annan sak är att även fast man känner sig så svag att man skulle kunna försvinna bort från jorden vilken sekund som helst, så orkar man ändå lite till - man är starkare än vad man tror. Yttligare en sak till är att man inser väldigt snabbt vilka vänner man har som är äkta. De vänner som finns där genom allt, även fast du är allra längst ner på botten och inte på topp som du tidigare har varit under vänskapen - de är mer än guld värda. Det är sådana vänner man ska vara rädd om och vara glad över att man har. 



5e augusti, Ulrik.

2013



 
Grattis på namnsdagen bästa du, hoppas din dag blir mer än toppen. 


New in - Monki!

2013



 
Har shoppat lite på Monki de senaste två veckorna och jag måste bara säga att jag älskar deras nya kläder och accessoarer de har fått in. Klickar ni här kan ni se en hel del av de senaste nyheterna de har fått in! Vad tycker ni om dem?

"Sofia tee" 150:-
"Rita trousers" 200:-
"Hope sunglasses" 100:-
 


19 år kompis.. grattis!

2013



 
Idag är det ingen vanlig dag, utan idag är det min bästa granne och också en av mina bästa vänners födelsedag. Helt galet vad snabbt tiden går.. bilden är tagen för 8 år sedan tror jag och det känns som om det var igår den togs. Hoppas iallafall att du har haft världens bästa födelsedag fina vän - det förtjänar du! ♡ 
 


2a augusti

2013



 
Minns inte senast jag har varit såhär trött som jag varit idag, men jag antar att det beror på att jag har varit borta ganska mycket den senaste tiden och då inte sovit ut på samma sätt som man gör hemma. Vi lyckades iallafall bli klara vid 19-tiden och då stack vi ner till campingen och spelade lite minigolf. Även fast jag inte har världens bästa talang gällade det, så tog jag hem vinsten med hela 19 slag(!) Lyckades även få en hole-in-one vilket jag är ganska stolt över med tanke på hur sällan det faktiskt har hänt för mig.

Nu får vi se vad vi hittar på, med tanke på att vi sovit ganska länge idag så bör vi nästan vara pigga nog till att göra något mer idag!
 


Classic Car Week

2013



 
Tog bussen in med Anna igår vid 11.45 till Mora och sedan tåget vidare mot Rättvik en timme senare för att åka till Classic Car Week! Känner att när det väl händer något och är mycket folk på något ställe i närheten, så är det ett måste att åka dit eftersom det normalt är väldigt dåligt här gällande sådana saker. 

När vi kom fram fick vi åka runt lite i Emma och hennes familjs Impala (tror att bilen heter så?) för att kolla läget på bästa, snabbaste sätt helt enkelt. Jag har ingen aning om vad jag och Anna gjorde resten av dagen eftersom enligt mig gjorde vi nästan ingenting, men tiden gick ändå riktigt fort. På kvällen runt 21.00 gick vi och mötte upp Frida som hade tagit tåget till Rättvik för att vara lite med oss! Det var inte för ens då det började bli riktigt roligt och hända lite saker, så vi gick runt där, träffade trevligt folk och bara hade det bra helt enkelt. Tyvärr hade vi inte tänkt på att fixat någon skjuts hem, så vi fick lov att ta tåget hem strax efter 23.00 vilket var synd eftersom jag kände för att stanna kvar mycket längre. Ska man tänka possitivt så lyckades vi iallafall paxa toaletten först av alla där inne på tåget och på så vis slapp köpa biljetter.. 70:- rikare - tjoho?