Out of the Woods

2015Tb till en alldeles för höstlig dag i november 
 
Hur kommer det sig att det redan är över en månad sedan dessa bilder togs? En ännu bättre fråga: Hur kommer det sig att om mindre än en vecka är vi redan inne på år 2016? Jag tänkte inte dra en årsresume i detta inlägg, men kort och gott så har nog 2015 varit ett av de bästa åren hittills? Gällande i stort sätt alla så kallade faktorer? Med andra ord, det kommer bli extra roligt att påbörja årets bildkollage den här gången med alla årets underbara äventyr! 

Just nu, så har jag precis kommit hem från jobbet och imorgon så åker jag ner till Sthlm över dagen för att träffa mina närmsta vänner och göra stan - trodde inte jag skulle få se dom igen det här året men så blev det visst ändå?! Juste ja, sedan får det ju inte glömmas bort morgondagens stora mission: Nyårsklädsel - wish me luck..
 


Black Oak Watch

2015 
Sisådär 20 dagar innan julafton, passade jag på att köpa mig själv en tidig julklapp - nämligen en Black Oak klocka, en av alla klockmärken vi säljer på jobbet med andra ord! Hur snygg är den inte? På inte talan om asken dessutom?! Jag är iallafall hur nöjd som helst, har länge funderat på att köpa denna variant så det kunde ju inte bli bättre!
 
På tal om julklappar, så har de flesta beställda julklapparna av dem jag väntar på, trillat ner i posten idag - så det var ju förväntansfullt bra? Jag är en sådan person som älskar att ge, men när det kommer till att få - har jag inga som helst förväntningar eller önskningar. Det är trots allt att vara med sina nära och kära som julen handlar om, glöm inte bort det mitt under all julstress - ok? Ps. Juste....har cirka 16 julkort att skriva (läs: skriva noveller) och skicka...idag helst? Jag kanske borde sätta igång? Ja. Jo. C ya.
 


Advent Calendar

2015 
Ok - men vem kommer inte ihåg 'presentadventskalendrarna' som ibland förkom under barndomens jular? Det här året, tog jag tillsammans med mina vänner Chloe och Leonie "tillbaka dem till liv" och har tillsammans, från tre olika länder, gett varandra en varsin så kallad presentadventskalendrar. Vi köpte 12 presenter var till vardera person, så gällande min kalender (som ni ser på bilderna ovenför) står Chloe för 'even numbers' och Leonie för 'odd numbers' vill säga. Jag har hittills fått en chokladren, en "trinkschokolade ruhr mich vollmilch" (förstår absolut ingenting) som är en sked med en fin chokladbit runt om, som man har i varm mjölk samt ett doftljus från Yankee Candle. Jag vet inte, men det är bara så himla mysigt och roligt på något vis?! Speciellt när jag har dem så långt ifrån mig? Världens finaste vänner har jag, end of story. 
 
Hur som helst, idag är jag ledig - så passar på att julstäda, skriva julkort och allmänt ta det lugnt, ikväll ska jag och mamma även på ljusparty hos min moster - ska bli väldigt mysigt! För en gångs skull, är min julkänsla på topp och har varit det sedan någon vecka tillbaka faktiskt - jag kan knappast vara ensam om att tycka att tiden innan jul är så mycket bättre än själva julafton?