Black Friday

2015Tofflor, KappAhl
 
Torsdagen den 26e november, med andra ord - torsdagen då hälften av befolkningen prioriterar "Thanksgiving" och andra hälften "Black Friday" - trots att dem har en liten connection. Sverige kör ju inte på världens största prissänkningar/deals/fynd (så som USA) men faktiskt - det går fortfarande att göra massor av fynd trots att det kanske inte är nedsänkt till 70% eller liknanade. 
 
Hur som helst, idag blev det upp med ett flertal Black Friday skyltar på jobbet (Ur&Penn) eftersom vi utöver de nuvarande prissänkningarna samt 20kr för örhängen/50kr för halsband dealsen, så har vi även en hel del klockor (från alla märken) som sänks ytterligare 10% - så kom in eller gå in på hemsidan och fynda vetja! 
 
Imorgon, är det jobb på KappAhl som gäller och även där, kör vi på med Black Friday - 50% på massor av utvalda varor, som gäller både fredag (imorgon) samt på lördag. Kika gärna in där med och gör lite fynd, det har kommit massor(!) av fina klädesplagg till julen bland annat. Mina tofflor som ni ser på bilden exempel...hur söta?! Det finns nu en hel avdelning med massor av myskläder, pyjamasar, tofflor...you name it!
 
Nä men vilket promotion inlägg det här blev? Iallafall, en liten update på vad jag har gjort de senaste 3 veckor: Jobbat för fullt, zoomat iväg till Oslo över några dagar, handlat klart största delen av årets julklappar och ja...lite åt den stilen! Mer om det senare!
 


HALLOWEEN '15

2015 
Halloj på er! Nu är ytterligare en högtid förbi, rättare sagt Halloween - som enligt mig inte är världens största händelse eller vad man ska säga, men samtidigt roligt att fira. Något år tänkter jag befinna mig i USA under den här perioden, just för att det är galet mycket större där borta och så mycket mer som händer, fler som firar och så vidare. Exempelvis, så är det enormt mycket folk som bara är ute och går utklädda på gatorna (ungefär som en liten festival) och sedan får vi ju inte heller glömma den såkallade 'Halloween Horror Night' som Universal Studios arrangerar i både LA och Orlando. Nej men varför inte, Halloween 2016 kanske?
 
Hur som helst, min Halloween spenderades med massor av fantastiska människa först hemma hos Emma (på bilden) och sedan på Rättvik Bowling & Krog utklädd som.....a zombie bitten office lady....ungefär. Blev riktigt nöjd med både sminkningen och kvällen/natten så jag antar att det helt enkelt inte kunde bli bättre?