Bergen

2016 
Hejsanhoppsanhallå! Det var längesedan någon update här, har haft fullt upp och sedan en dator som har krånglat ur tålamodet mitt totalt? Haha! Hur som, för 2 veckor sedan var jag iväg till Bergen, Norge för att fira Silje's kommande födelsedag! Förutom det, så spenderade vi ett x-antal mil med sing-alongs i bilen, heads up spelomgångar, tacokvällar, osv osv...det var verkligen hur roligt som helst, norgeresor never let u down, kan jag då säga utan tvekan! På tal om staden i sig, så måste det nog vara en av dom finaste städerna iallafall i Norden? Speciellt hur husen är byggda på bergen och i dom så kallade dalarna osv? 
 
Tillbaka till nuet, så kom jag hem från jobbet för någon timme sedan och ska snart dra mig ner till Emma...om man nu tar sig så långt, snacka om snöstorm/kaos som pågår just nu? 
 


Lunes

2016 
Halloj där! Ny vecka, nya möjligheter - som man brukar säga, visst? Och varför inte lite nya smycken på det? Införskaffade mig ny klocka och ett tussin(?) ringar på jobbet förra veckan som jag nu är helt fast i, har kört på rosé ett bra tag nu - så nu går jag över till silver ett tag!
 
Helgen spenderades i Bergen, Norge med huvudstyfte Silje's 22 födelsedagsfest - kan knappt förstå att jag hunnit träffa norskarna mina redan tre gånger i år? Silje hade ingen aning om att jag skulle komma, så överraskade henne i fredags med hjälp av Kristina som redan var där - it succeeded! Hur som, helgen var hur bra som helst men vem är förvånad? Mina amigas är hur bra som helst as well
 
Dagen idag har spenderats på jobbet och sedan nu under kvällen, framför senaste Chicago PD avsnittet tillsammans med en vaniljsemla direkt från Friks - bra start på veckan om jag får säga det själv! Imorgon är det återigen jobb som gäller så snart blir det ett godnatt från mig!
 


Mornin'

2016 
Godmorgon! Startade dagen med en välbehövlig sovmorgon och inte minst, en supergod variant av chiapudding jag testade på att göra igår innan jag gick och la mig. Förutom det vanliga, 2 msk chiafrön samt 2 1/2 dl osötad mandelmjölk (som jag alltid brukar köra på) så värmde jag dessutom lite mango och jordgubbar i mikron och blandade sedan i, innan det for in i kylskåpet över natten. Hade även på lite mer mango nu innan det var dags att äta den. 8/10 får det, lite "vattnigt" på grund av frukten, men det smakade verkligen hur gott som helst - speciellt den del frukt som fick vara i under natten - värt att testas!
 
Veckan har hittils inte bestått av något speciellt, mer än jobb, och nu ska jag fota lite, innan det blir iväg för jobb på KappAhl. Idag märks det även hur mycket ljusare det börjar bli ute, överlag, vilket är så skönt?! Nästa månad vid den här tid klassas det enligt mig som vår - längtar!