Personlig Almanacka

2016 
"Plan you work, work your plan"
 
Jag är en typisk sådan där person som älskar att planera, även en sådan där som älskar att göra det för hand, med papper och penna - you feel me?! Hur som, därav brukar jag alltid beställa almanackor hos personligalmancka.se just för att det går att få dom PRECIS som man vill ha dom!

Bild 1: Adventure is out there...jag lever(?) för äventyr, så det var ett måste att ha något liknande på framtiden!
Bild 2: Mina yes/no sneakers som jag tyckte var coola nog för att få en plats.
Bild 3: Oxford Street en solig dag nu tidigare i januari - rena vårtvädret var det?!
Bild 4: Ja, för vi är ju "practically bffs now" så att.
Bild 5: Världens bästa extrafamilj, vänner och kollegor.
Bild 6: Inspirerande citat som ger galet mycket energi?!
Bild 7: Min förebild T. Swift.
Bild 8: Rosorna som pappa gav mamma (relationship goals right) för några veckor sedan.
 
Jag är iallafall hur nöjd som helst och det är nästan så att jag redan börjat planera nästa års design lite smått? Haha! Men visst är det himla roligt?! Bara massa +'s till detta företag må jag säga!
 


STHLM Brunch Club

2016 
Torsdagens brunch levererade...stortslaget så att säga? Amerikanska pannkakor med bacon & sirap, avocadomacka med chili och ruccola samt en juice med mango, annanas, apelsin etc....rena drömmen!? Jag åkte som sagt ner till Sthlm redan på torsdagen förra veckan, ett ypperligt tillfälle för att passa på att träffa min vän Khnaw en sväng (hej busy ladies) och vi slog till stort med brunch @ STHLM Brunch Club! Jag har enbart besökt det stället en gång tidigare, då jag oftast inte har tid för att stå ute och köa för bord, men eftersom vi åkte dit vid 14.00-tiden den här gången så fanns det bord ledigt på direkten - tack och lov! 10/10 ger jag det återigen och har ni inte varit där tidigare, nästa brunch planerar ni in där - ok?

Idag är en ny vecka, nya möjligheter - och jag har hittills hunnit med en arbetsdag på U&P, ett lyckat telefonmöte och nu är det dags för en spännande föreläsning online! Imorgon väntas en ledig dag och den kommer till 110% förmodligen att spenderas tillsammans med min kamera...as usual, med andra ord! #bffs
 


Summerburst 16

2016Min arm som bjöd på en riktigt festival-feeling

Festivaler...finns det något annat som ger en sådan enorm sommarkänsla som just det gör? För att inte tala om energin? Svar: Tveksamt. Som dom felsta förmodligen redan vet, så var det Stockholms tur att välkomna Summerburst under den precis paserade helgen och jag var på plats för att eventarbeta, både fredagen och lördagen! Vädret var däremot inte lika taggad som jag var, utan fredagen bjöd på ett antal skyfall(?) och plötsligt blev det snudd på en lerig Woodstock festival mitt från ingenstans? Under lördagen däremot dök solen fram och höll sig framme i stort sätt hela dagen och kvällen vilket var underbart - så mycket härligare stämning! Var någon mer där? Vilken var er favoritartist? Alesso blir det för min del - utan tvekan!
 


NOTEBOOKS ☟

2016 
Ok - något som jag aldrig kan få nog av, måsta nog vara anteckningsblock? Det spelar ingen roll hur många jag har, ser jag någon med ett klockrent citat så...då finns det ingen utväg! Jag älskar dessutom att inreda/dekorera med den, lägga i högar lite här och där, matcha med ljuslyktor osv...tycker det oftast blir så snyggt?! Det här är mina topp tre skulle jag gissa på: "Let's run away", "I'm busy" och "Make things happen" - hur inspirerande? Vart är era favoritställen att fynda anteckningsblock som dessa? Let me know!