Riktiga chokladbollar!

2013



 
Ni vet säkert precis lika väl som mig att chokladbollar på konditorier smakar mycket godare än dem man gör hemma, eller hur?! Det är faktiskt mycket lättare än vad man tror att göra dem snarlika hemma när man bakar själv, det man ska göra är att smälta smöret och att använda elvisp - lätt va? Så istället för att göra på det klassiska sättet, smält smöret och blanda sedan det med sockret, rör om med elvisp, sedan häller du i resten av ingredienserna och tillsist blandar du det med även med elvisp - tills grynen har blivit i stort sätt helt krossade. Det blir en väldigt smetig smet av det, så låt bunken stå i kylskåpet i ungefär 30 minuter innan du börjar göra bollar och rulla dem i socker/kokos! Jag tycker resultatet blir hur gott som helst och gör alltid chokladbollar efter det här receptet nu för tiden! Någon mer som provat det innan?
 








 ELIN SINDERS


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?