Mora!

2013



 
 
 
Började dagen med att gå upp i skaplig tid, efter att ha legat och snoozat i 1 timme ungefär, men det är en annan femma. Gjorde mig i ordning, åt frukost och åkte sedan in till Mora med Frida för att äta sushi samt inhandla lite saker små saker så som nagellack och smink. Glömde helt bort att vi faktiskt bor i Narnia, så när vi väl kom fram var det inte en människa ute på gatorna, sushistället var tydligen stängt på söndagar och det ända som var öppet var Åhléns, pizzerian, några fik och Ica. Jo men okej, hade visst förträngt att det var så läget låg till. Så istället för sushi blev det kebabrulle och pizza för våran del, vilket inte alls var lika "mmhhm vad gott, bästa maten någonsin" - men så fick det bli. Efter att vi sedan insett att det knappt går några bussar hem på helger, så gick vi till Wayne's och tog en varsin frappe för att fördröja tiden som bestod av timmar. 
 
Kom iallafall hem för någon timme sedan och har sedan dess hunnit beställt tågbiljetter till helgens äventyr och nu blir det att försöka plugga lite för min del samt att måla naglarna. Imorgon är det skola som gäller och gruvar mig redan för att gå upp om 10 timmar, mesta dels av att det kommer vara så kallt och mörkt och nej, hösten borde vara en årstid då man bara får ligga hemma och mysa med filtar och té under dagarna?
 


New in - beanie från Gina Tricot!

2013



 
Fick med mig den här snygga beanien hem från Gina för någon vecka sedan och föll för den direkt eftersom det brukar alltid bli att bara köpa svarta, antagligen för att det finns flest av dem och de passar till allt - men gillade verkligen den här färgen! Den kostade endast 59 kr vilket är hur billigt som helst, så där gjorde jag ett riktigt kap tycker jag!?
 


It's happening!

2013



 
Min dag gick från att vara en lugn dag till en dag med panik, lycka, förväntningar, ännu mera panik, panik och panik. Tydligen så har Taylor släppt RED turnédatum för London vilket betyder att resten av datumen för Europa bör komma ut när som helst?! Jag och min vän kände på oss att det skulle börja hända i Oktober, just för att hennes förra turné (Speak Now) släppte datumen för Europa den månaden med! Nu är det bara att vänta, snart händer det och ja - vi är redo.
 
"Long live the walls would crashed through, all the kingdom lights shined just for me and you.
I was screaming, "long live all the magic we made"
and bring on all the pretenders, I'm not afraid."


New in - Gina Tricot!

2013



 
Köpte den här tröjan från Gina för någon vecka sedan och känner på mig att den kommer att bli en av mina favoriter, simpel men ändå inte - perfekt. Gillar tröjor med små "kjolar" nedtill, tycker att det är superfint och det verkar vara något som blivit riktigt inne nu på senaste tiden. Vad tycker ni om tröjor som den här?
 


Macklemore & Ryan Lewis - 7 days left!

2013



 
Om prick en vecka sitter jag just nu inne i Globen där Macklemore & Ryan Lewis har sin svenska show under deras turné! Köpte biljetter under deras andra biljettsläpp (när det blev officiellt att de skulle flytta till Globen istället) för några veckor sedan! Slår vad om att det kommer bli en grym konsert! Någon mer som ska dit?
 


Brunch - bananpannkakor!

2013



 
Det blev ingen skola för mig idag, så passade på att göra en riktigt god brunch när jag ändå hade den här tiden. Bananpannkakor blev det, vilket är både riktigt gott och ganska så nyttigt. Lyckades steka dem perfekt den här gången, utan att bränna dem eller steka dem för varmt.. yes! Bananpannkakor passar både till frukost, brunch eller lunch - it's up to you. De är väldigt lätta att göra, går snabbt och inga speciella ingredienser behövs heller. Det går att göra dem på väldigt många olika sätt, men det receptet jag brukar använda lyder såhär:
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 dl mjöl
Ja, det är faktiskt allt som behövs, sedan är det såklart gott med tillbehör också och där kan man välja i stort sätt vad som helst. Idag hade jag kvarg (ett måste), mandlar, solroskärnor och 1 banan - perfekt blandning! Hur brukar ni göra era bananpannkakor?
 


Thursday

2013



 
Idag började dagen med sovmorgon igen (har haft det i stort sätt hela veckan) vilket var riktigt skönt! Har bara haft tre lektioner idag också, spanska, kommunikation och foto men som endå tog 7 timmar i skolan på grund av alla håltimmar.. Fotolektionen idag var riktigt rolig, efter att jag fått kameran att fungera så att säga. Gick iväg till ett ställe en bit ifrån skolan för att ta lite höstbilder till uppgiften vi fick idag, men såklart så ville inte kameran fungera som jag ville och "kamerakunnig" som jag är kunde jag inte lösa det heller. Som tur är slog det mig att ringa och fråga Hanna om hjälp (hennes blogg hittar ni häroch hon lyckades faktiskt förklara för mig (riktigt bra gjort med tanke på riktigt okunniga mig) hur jag skulle fixa problemet, så yes - jag hann få mina bilder tagna tillslut och blev ganska så nöjd!
 
Nu ska jag försöka ta tag i engelskauppgiften som ska in imorgon, den jag har skjutit upp i över en vecka nu eftersom att "jag alltid har tid senare" som vanligt. Men den här "dagen-innan-inlämningsdag" uppgiften ligger faktiskt ganska bra till om man jämför med hur det är annars, hälften gjort - hälften kvar den här gången.
 


Everything happens for a reason? Or?

2013



 
Jag har funderat på det här ett tag eftersom förut har jag alltid trott att "allt händer för en mening" men nu för tiden är jag inte så säker på det längre. Jag menar, hade allt hänt för en mening borde väl ändå den "meningen" komma fram så man inser precis vad den meningen var? Och om den ska ha någon mening med det hela borde väl "meningen" vara viktigare än det som har hänt? Nej, sånt här är verkligen så krångligt att gå runt och tänka på egentligen, men det är inte alltid så lätt att låta bli. Vad tror ni? Händer verkligen allt för en mening?
 


Wednesday

2013



 
 
Gissa vad?! Jag kom faktiskt ihåg att det var sovmorgon som gällde idag, riktigt bra om ni frågar mig. Dagen i skolan började alltså inte då för ens vid 12.00, så blev hämtad av Emma runt 10.00 eftersom hon passade på att övningsköra in till skolan som förvånadsvärt gick bra? Vad hände där? Sist höll vi på att krocka in i en buss, bli inkörda bakifrån av en bil och till sist men verkligen inte minst, jag höll på att flyga ut genom framrutan kändes det som eftersom det blev TVÄRSTOPP mitt framför ett trafikljus och hennes bil har inga bälten där bak. Men ja, jag lever iallafall. 
 
För att överleva lektionerna på eftermiddagen behövde vi lite socker, så vi fixade det under en lång rast. Har kommit fram till att mina dagar består nästan bara av raster. Nej men det är så onödigt att ha långa raster utifrån lunchen, det drar bara ut på dagarna ännu mer. Nu ska jag försöka ta tag i massa dryga uppsatser och skit som ska in om några dagar, sista sekund som alltid - here we go!
 


In-N-Out

2013



 
 
Ett av de bästa snabbmatsställen jag någonsin ätit är på "In N Out" i LA som är som vilket hamburgarställe som helst, fast enligt mig mycket godare och billigare med för den delen. Tror att min meny endast blev 35 svenska kronor och det är ju ingenting?! Det som är lite roligt är att deras meny ovanför kassan knappt några menyer alls, utan det finns orginalmålen och sedan är det alla dess "hemliga"mål, som då alltså inte står på menyn. Jag smsade min ena kompis precis innan det var min tur och hann få ett sms som löd "Take animal fries!" så jag körde på det, sa till han i kassan vad jag skulle ha samt slängde in kommentaren "Or... what.. is it?" och han svarade tillbaka "Aren't you supposed to know that?" Haha! Hur som helst så var det iallafall riktigt gott, det kanske inte ser så jättegott ut på bilden - men det var det verkligen! Besöker du Amerika så är det här ett ställe du definitivt måste äta på! Någon som ätit där förut? Vad tyckte ni?
 


Choklad, syster och lejon!

2013



 
Råkade ta en alldeles för lång power-nap (som jag nämnde tidigare) så jag är inte ett dugg trött nu, vilket ledde till att jag och min syster gjorde lite varm choklad, satte på julmusik från "Under The Mistletoe" (ja, jag kan inte hålla mig längre) och bara pratade om allt och inget! Tänk vad mysigt om det faktiskt hade snöat lite utomhus nu också? Jag vill verkligen att julen ska komma nu på en gång, för hela den är så himla mysig - eller hur?! 
 
Nu ska jag snart gå och försöka sova eftersom det är skola imorgon igen som gäller, lång dag imorgon med för den delen - så lite sömn vore allt bra! Förra veckan glömde jag totalt bort att det är sovmorgon på tisdagar för min del, vilket jag nu ska försöka komma ihåg - önska mig lycka till!
 


Skolfoto!

2013



 
 
Idag var det bara att upp och hoppa vid 05.00 för att sedan försöka fixa till sig litegrann (även fast det var så tidigt på morgonen) eftersom det var skolfoto som stod högst upp på listan idag. Hade iallafall min nya skjorta från H&M som jag tycker är riktigt snygg och jag fick hem den för endast 149 kr från avdelningen Divided, som är min abosoluta favorit där! Tänkte försöka lyckas någolunda med årets foto, både gruppbild och enskilt, men tror att jag misslyckades det här året igen. Hur svårt ska det vara?! Nu har jag ett år kvar och då - då ska jag lyckas, punkt slut. Haha!
 
Slutade iallafall redan vid 11.30, vilket var riktigt skönt just eftersom det är måndag. Skolans internet funkade inte idag, så fick verkligen ingenting gjort min mina lektioner, vilket kändes lite segt eftersom då hade jag lika gärna kunna varit hemma istället. Nu har jag precis vaknat efter min power-nap (ska inte ta upp längden på den dock) så nu får vi se om det blir att plugga eller kolla på någon film!
 


New in - Glitter

2013



 
Fick med mig det här otroligt snygga, coola skalet från "Glitter" förra helgen för 129 kr och är riktigt nöjd med det! Har inte testat det på telefonen ännu, men tänkte ta och göra det idag lite senare - slår vad om att det kommer bli riktigt snyggt, eller vad tror ni? Är lite osäker om det guldiga kommer att hålla i längden, med tanke på att det bara sitter fast med lim, men det väntas att se! 
 


OOTD

2013



Beanie, JFR // Halsband, Ur&Penn // Tröja, Cubus // Armband, H&M // Byxor, Monki // Skor, Dr. Martens
 
Nu börjar det äntligen kännas som höst, det känns så konstigt när det är sommar-höst eller vad man ska säga, man vet inte hur man ska klä sig med tanke på att det kan vara 3 grader på morgonen och 24 på dagen. Idag blev det en enkel och stilren outfit, för att sedan nu snart åka iväg till min moster för att hälsa på henne och mina kusiner. Nu framöver tänkte jag lägga upp bilder i olika inlägg på det jag fick med mig hem från Sthlm förra helgen (bättre sent än aldrig) som helt enkelt bara inte blivit av nu under skolveckan, så - håll utkik!
 


Filmen "Vi"

2013



 
Var in och kollade lite på "Swefilmer" för ett tag sedan och såg att filmen "Vi" var bland nyheterna på de senaste filmerna som har laddats upp där. Enligt SF's beskrivning handlar filmen handlar "den här är historien om IDA (Anna Åström) och KRISTER (Gustaf Skarsgård). Det handlar om en relation som går åt helvete. De älskar varandra men lyckas kväva relationen långsamt tills inget syre finns kvar och de hamnat i en oundviklig återvändsgränd."
 
Mani Maserrat, som är regissören, offrade verkligen allt för att lyckas med den här filmen. Alla skådespelare, statister och filmteamet jobbade helt gratis och Mani han själv sålde hela sin bostad för att kunna finansiera filmprojektet. Det var en stor risk, han tog den och, ja - lyckades. Filmen kom ut på bio, på dvd och har bara fått 4/5 samt 5/5 som betyg. "MovieZine" skriver även att den är "En av de bästa och mest intressanta svenska filmer på länge." Den är ganska svår att förstå enligt mig, men det skrivs mycket om att man verkligen måste förstå "psykologi" för att kunna förstå filmen riktigt bra och ja, kan tänka mig att det är så.
 
Var iväg ner till Stockhom i augusti förra året, för att spela in några scener med 9A (klassen i filmen) där jag spelar en av alla eleverna som går i just Ida's klass. Det är helt sjukt vilken rolig inspelning det var, det är inte så ofta man får uppgifter som att kasta böcker på sin lärare, riva sönder historiaböcker, kasta runt väskor, brottas med klasskamrater, riva bänkar, kasta pappersbollar på folk, skrika, skratta och så vidare, mitt under en lektion. Det är just det jag älskar med film.
 


Vandring!

2013



 
 
Nu är det över. Vandringen för den här terminen och förhoppningsvis alla terminer framöver med. Det var meningen att sträckan var 1.2 mil, men tydligen råkade vi gå lite fel så det blev drygt 1.5 mil istället, vilket inte var det bästa att höra under den jobbiga färden uppför sista backen. Men hur det än blev, så gjorde vi det! Heja!

Senare ikväll blir det att träffa Matilda (som jag inte sett på år och dar) en sväng, så det ska bli riktigt kul och vi får se vad vi hittar på för något! Nu ska jag iallafall gå och göra mig iordning lite, så jag slipper gå runt och känna mig som en svettig, äcklig människa ännu fler timmar av den här dagen. De timmarna är in the past.
 


H&M online offer!

2013



 
Gick nyss in på H&Ms hemsida och såg att det pågår ett såkallat "online offer" just nu, vilket innebär den här gången att du får 25% rabatt på en valfri vara - hur grymt!? Det gäller fram t.o.m. 2013-09-27 och allt som behöver göras är att ange koden: 0747. Jag tycker att de har fått in väldigt snygga skor inför den här hösten, så funderar på att beställa hem ännu ett par (min senaste från dem sida hittar du här) och det står mellan de här skorna på bilden. Vilka tycker ni är snyggast?


Maejor Ali - Lolly ft. Juicy J, Justin Bieber

2013



 
Look up everyone, Biebs in the house.
 


Tuesday

2013



Sundae medk kolasås, godaste glassen
 
Dagen började med att jag såklart åkte in till skolan 2-3 timmar alldeles för tidigt än vad jag egentligen skulle behöva göra, bara för att jag glömde bort att vi hade sovmorgon?! Vad hände Elin? Det var iallafall något jag inte kunde förlåta mig för på ungefär hela förmiddagen. Började iallafall dagen med att grammatikprov i svenskan, vilket jag har gruvat mig väldigt mycket för innan så det känns skönt att ha det gjort. 
 
Lunchen som serverades idag var broccolisoppa med äppelpaj (nej jag förstår inte heller blandningen) så jag och Maddis åkte upp till Mc Donalds och åt lunch där samt lite glass på det för att fira att grammatiken är över kan man säga, så låter det lite bättre. Korv, broccolisoppa, fiskgratäng, korv... nej, maten den här veckan är inte den bästa så att säga.
 


Back home!

2013




Kom iallafall hem från Sthlm igår kväll efter den dryga bussresan på lite över fyra timmar som jag påbörjade 17.20 på eftermiddagen innan. Helt bokstavligt talat, så blev det bara gråare, mörkare och regnigare ju närmare hem till min håla jag kom. Jag trivs både i miljön och med alla tillgångar (mina intressen) som finns där, att det är en storstad och inte en småstadsby, har största delen av mina vänner samt flera av mina närmaste vänner där  (vilket jag har mina idoler att tacka för) - så det är inte så konstigt egentligen att jag trivs bättre där. Konstigt nog så finns det en sådan stor del av människor här som själva är såkallade "instängda" och har så otroligt svårt att respektera det på något vis, att alla inte beter sig likadant här. Riktigt skumt, jag vet. Det här med att bo i en liten håla som Orsa, inte har tillgångar till något annat än skog, älgar och björnar, samt att en stor del människor här blir så "instängda" och ligger lite bakom flötet, är inte min grej helt enkelt. 


Kväll på Grönan!

2013



 

Spenderade som sagt kvällen på Grönan, där det faktiskt blev två åk - vilket gjorde att jag insåg hur feg jag har blivit gällande allt sånt, det har jag verkligen inte varit förut. Min syster försökte få med mig upp i Eclipse samt in i Gasten (spökhuset) men det sa jag definitivt nej till, ett riktigt bestämt nej blev det också. 
Jag hade iallafall rätt om att det skulle vara mycket folk där inne, det gick faktiskt knappt att ta sig fram. Men hade en trevlig kväll i vilket fall, gick runt och pratade, samt åt Langos! Har aldrig provat orginalet, utan har alltid ätit den med skagenröra - men kanske värt att testa orginelet med någongång?



Stan!

2013




Började dagen med att faktiskt lyckas vakna i tid (applåder till mig) på en helg, för att sedan åka in till stan och möta upp mina vänner Khnaw, Khande & Gishe. Det är så fruktansvärt varmt idag, som riktig sommarvärme faktiskt, så jag känner att valet av höstkläder inte blev riktigt rätt. Vart kommer värmen ifrån? Vi spenderade iallafall några timmar på stan, både i butiker samt på Mc Donalds, och ja - hade det allmänt trevligt med massor av (det absoluta bästa och behövande) skratt!
Nu sitter jag iallafall på spårvagnen vidare mot Grönan till min syster, kusin och hans tjej som redan är där, för att sedan spendera kvällen där! Slår vad om att det är sjukt mycket folk där idag, eftersom det är sista helgen innan stängning - men hade inte tänkt att åka så mycket så det spelar inte direkt någon så stor roll!  


Stan och shopping!

2013



 
 
 
 
Min fredag har spenderats med min syster, kusin och hans tjej och vi har nu precis kommit hem från stan efter att ha varit där sedan runt lunch idag. Först blev det lite shopping på söder, sedan lunch/middag inne i stan på "Pong" och nu senare på kvällen blev det lite mer shopping inne på Gallerian samt ett besök på "Frozen Yoghurt Factory" på det. Fick inte med mig så himla mycket hem, men hittade en del saker iallafall som kommer upp i ett inlägg här till veckan.
 
Nu har vi satt oss ner i soffan med lite snacks framför "Due Date" och här kommer antaligen bli stället vi spenderar kvällen på. Var nära på att åka till en kompis som var på Grönan nu ikväll, men kändes lite stressigt eftersom jag redan var påväg hem - så det får bli en annan gång helt enkelt!
 


Pannkakor - bra start på dagen!

2013



 
Åt brunch för någon timme sedan vilket var riktigt gott eftersom det stod pannkakor på bordet när jag kom ut ur duschen - världens godaste med för den delen!
 
Nu väntas stan och lite shopping för min del, är påväg till söder just nu för att besöka någon ny affär som öppnat där och efter det blir det att åka in till stan och gå runt lite där. Känner mig på shoppinghumör idag, så vi får se om jag får med mig något hem - det kommer upp här isåfall såklart! 
 


Fikamys!

2013



 
 
Kom hem till min kusin för någon timme sedan efter att ha varit på "Urban Coffee" och fikat med Tonja där det blev en islatte (lyckades få bild i på den i ögonblick, vet) för min del! Det var riktigt trevligt och är så glad att vi äntligen kommit på världens bästa plan för världens bästa sak eftersom vi har funderat på det i flera månader. Capsypower is is. 
 
Nu sitter jag hemma hos min kusin och bara tar det lugnt framför tvn, riktigt skönt efter att ha burit runt på den här jävla resväskan hela kvällen. Haha! 
 


Stockholm nästa!

2013



 
Nu sitter jag äntligen på tåget till Sthlm och här blir det att sitta tills klockan 18.15 eller ja - säkert lite längre med tanke på att det är SJ vi pratar om. När jag kommer fram blir det att ta en fika med min vän Tonja aka Capsy och efter det ska jag vidare ut till förorten till min kusin och hans tjej. Saknade Sthlm - ses snart! 
 


Packat och klart!

2013



 
Jag är aldrig bra på att göra saker i tid, speciellt inte när det kommer till att packa. Har ingen aning om när jag började den här gången, eller ja - tänkte psykiskt att jag började (egentligen spelade jag gitarr, lyssnade igenom en och samma skiva 3 gånger, kollade på tv osv) runt 20.00, men kom igång för en timme sedan kanske och nu är jag iallafall äntligen klar. Världens största applåd till mig. Saknade Stockholm - vi ses om några timmar.
 


LA memories

2013



(Bild från februari, 2012)
 
En av alla saker man verkligen inte får missa när man är i LA, är att besöka Disney's Soda Fountain där man kan köpa allt från mat, glass och framför allt saker från Disney. Stället ligger på Hollywood Blvd, alltså - mitt i Hollywood på andra sidan gatan av The Walk Of Fame skulle man kunna säga. Hela lokalen är designat kring Disney, både utsidan och insidan, vilket är riktigt coolt.

Jag var dit med min vän Brittany och som ni ser (både på hennes kappa och våra glassar) var vi dit just för glassens skull, då vi "designade" våra egna glassar! Kom inte på något bra namn för min, men den innehöll iallafall kakdeg- och chokladglass, M&Ms, smält chokladfudgesås, smälta marshmallows (det som rinner ut på sidan) och grädde. Mums! Juste, sen får vi inte glömma det klassiska körsbäret på toppen - som jag fortfarande inte förstår om det anses konstigt om man äter det, om man bara ska låta det vara som prydnad eller om man faktiskt brukar äta upp det med?
 


Short monday

2013



 
 
Det har alltid varit måndagar som känns värst, just för att det är måndag. Ja - det där var en riktigt bra förklaring, men alla förstår helt klart. Det som är bra med den här terminen är att vi slutar 11.30 på måndagar vilket är riktigt skönt, det känns så mycket lättare att gå till skolan då. Behövde som tur var inte åka buss hem idag (vilket innebär alltid att jag kommer hem 1-2 timmar tidigare istället för pga väntetiden och busstiden annars) utan fick skjuts hem med Maddis. Självklart åkte vi förbi Mc Donalds för en paj också, i brist på annat att göra, men kan då säga att det inte var det godaste jag ätit.
 
Nu ska jag försöka ta tag i massor av skolarbeten och försöka plugga lite med dem, måste då säga att det verkar ta otroligt långt tid att komma tillbaka in i "pluggvärlden" och så mycket lättare med "stressvärlden" igen. Har iallafall nyss också pratat med en riktigt fin vän som har fått mig på totalt bättre tankar kring mycket, vilket behövdes - så egentligen borde jag passa på att försöka plugga lite nu. Nu kör vi - hey ho!
 
"I don't need a bunch of fake friends, it's so much better to have a few quarters then hundreds of pennies.."
 


Beautiful Life

2013



 
Idag på morgonen (under min samhällslektion med för den delen) så spelades Union J's nya låt "Beautiful Life" på Capital FM, där man alltså fick höra låten spelas för första gången. Jag kan inte annat än att älska den, tycker texten är otroligt fin och deras röster passar riktigt bra för den. Vad tycker ni?
 


Thoughtful quotes

2013



(bilder, tumblr)
 


The happiness on stage.

2013



 
Kan verkligen inte sluta kolla på det här klippet, blir bara så himla glad av det. Att se hur roligt hon har på scen, hur mycket alla gästartister uppskattade det och ja - den glada och härliga energin helt enkelt. Alla klipp i videon är ifrån slutet av augusti när Taylor hade sina fyra konserter på en vecka i "Staples Center" som ligger i LA, där hon faktiskt också sålde ut allihopa av dem. Är så stolt över hur långt hon har kommit sedan jag började gilla henne, lite drygt 5 år sedan. Hur grym är hon inte?!

Hade så velat uppleva en av dem dagarna själv, var så nära på att köpa en biljett när dem släpptes - men tur i oturen att jag inte gjorde det eftersom jag inte riktigt skulle haft råd med flygbiljetter dit i nuläget. Har iallafall en kompis där som fick uppleva en av dem dagarna, är så glad för hennes skull, det med att hon lyckades få PIT-passes också. Nu är det bara att vänta på att datum för Europa ska släppas, vänta vänta och vänta..
 


09.00 eller 06.00?

2013



  
 
Hade ställt klockan på 09.00 idag, just för att jag ville komma upp i tid helt enkelt så dagen blir lång. När alarmet ringde måste jag ha tagit tag i mobilen upp och ner (varför vet jag inte) eftersom jag läste att klockan var 06.00 och blev arg på mig själv för att jag hade satt alarm tre timmar för tidigt, bestämde mig för att somna om och vaknade vid 13.00 istället.. Varför går det inte att ställa in på att klockan också vrids upp och ner efter hur man rör mobilen?

Jag har inte hunnit med så mycket idag mer än att boka tåg ner till Sthlm på torsdag, vilket jag verkligen ser fram emot eftersom det är över 1 månad sen jag var där sist!
 


Fall

2013



 
Byxor, Mango / Läppstift, Lord & Berry / Ringar, Zara / Mössa, JFR / Halsband, Bauble Bop / Tröja, H&M / Skor, Dr. Martens /

En sak som jag gillar med hösten är alla kläder, skor och accessoarer som kommer. Jag vet inte varför, men har faktiskt börjat tycka det nästan är roligare med höstkläder (kanske bara är för att hösten precis har börjat med iallafall) än sommarkläder? Är jag ensam om det? 
 


New in - JFR!

2013



 
 
Fick hem ett paket idag från JFR där mina efterlängtade ringar var i som jag beställde här om dagen - hur snygga är dem inte?! Jag fick iallafall hem dem för ett riktigt bra pris, endast 29:- vilket var ett riktigt bra fynd (tack rea) om jag får säga det själv! Det kan hända att de fortfarande har extrapris på ringarna, så varför inte gå in och kolla redan nu?
 
Om ni inte har kollat in JFR förut, så tycker jag att det är på tiden att ni gör det nu. Världens bästa kundservice, snabb leverans och framförallt - alltid de senaste nyheterna inom fashionvärlden går att hitta på deras sida. Jag har klickat hem en hel del saker där och fler ska det bli, blir alltid lika nöjd!
 


Macklemore & Ryan Lewis

2013



 
Nu är mindre än 1 månad kvar tills det är konsert som gäller - Macklemore & Ryan Lewis! De "bytte upp sig" (brist på ord Elin?) från Annexet till Globen för någon vecka sedan, vilket ledde till att fler biljetter kunde släppas och då lyckades min kompis få biljetter till sig själv, hennes kompis och mig! Ser verkligen fram emot konserten och jag är helt hundra på att den kommer att bli grym! Är det någon mer som ska dit?


Twisted S01E11

2013



 
Kom precis hem från skolan och eftersom jag är ledig imorgon (bra tajming att alla lärare har ställt in sina lektioner) så passade jag på att kolla på senaste avsnittet av "Twisted" medan jag hade tid. Jag skrev ett inlägg om serien förut som ni hittar här och då kan läsa om ni inte redan vet vad serien handlar om.

Det här var sista avsnittet innan uppehållet som startar nu och jag förstår inte hur jag ska kunna vänta tills januari 2014 för nästa avsnitt?! Om jag har fattat det rätt så har de redan spelat in säsong 2 plus yttligare tio avsnitt på det? Så varför låta uppehållet vara så länge? Ska kolla upp det ordentligt hur det ligger till sedan gör jag en update på det här inlägget! Sista avsnittet var iallafall riktigt spännande och just nu är allt hur rörigt som helst i mitt huvud, alla funderingar från avsnittet innan det här ändrades till rena motsattsen skulle man kunna säga. Är det någon mer som följer serien? Vad tycker ni?
 


Grattis lillasyster!

2013



 
Idag är det ingen vanlig dag, utan idag fyller min kära lillasyster 15 år. Var det inte nyss jag som gjorde det?! Jo, det känns faktiskt som det. Spenderade ungefär 3 timmar inne i köket för att lyckas med mitt bakverk som vi skulle fika på lite senare. Trots alla misslyckade moment som hände bara för att jag ställde mig i köket, så blev det ändå ganska så bra resultat (om vi då pratar om bakverket och inte köket)

Jag hoppas att du har haft en superbra dag älskade syster och du ska veta att jag är otroligt stolt över dig - allra bästa syster. Älskar dig massor.
 
"And when you're fifteen feeling like there's nothing to figure out. Well, count to ten, take it in, this is life before you know who you're gonna be - at fifteen." - Taylor Swift



THE RED TOUR snart i Europa?

2013



 
..är nu påväg att ta sig till Europa?! Ja - precis så verkar det som att det faktiskt ligger till och jag kan inte beskriva min lycka just nu. Hela min "timeline" på Twitter är spammad med panik, gråt, lycka och ja, alla möjliga underbara känslor. Ska försöka att inte dra ut på det här inlägget (vilket jag skulle kunna göra hur enkelt som helst) mer än att redan imorgon ryktas det om att det ska komma ut Europa turnédatum för Taylor Swift's RED Turné! Har man varit ett fan (swifty) sedan slutet av 2008/början av 2009 så är det här riktigt stort kan jag säga. Kan inte vänta tills då jag kommer att kunna säga att jag ska se min största idol, förebild och insperation någonsin live för andra gången i mitt liv. Fick precis nu även ett sms utav en mina finaste vänner (som jag faktiskt lärt känna tack vare Taylor) som löd: "Hoppas det blir som vi vill" och ja - det hoppas jag med. Men en sak vet jag.. Det kommer att bli magiskt.
 
Update: Tydligen var det inte sant att det skulle släppas datum idag (även fast hennes skivbolag direkt meddelande fans att det skulle släppas?) så det är bara att fortsätta vänta antar jag. Men känner på mig att de kommer att släppas när som helst, Taylor brukar vara väldigt mycket för spontana överraskningar.


Tips på sminkprodukter!

2013



 
 
 
 
Tänkte tipsa er om tre stycken sminkprodukter jag använder flitigt samt också är riktigt nöjd med. Vet inte riktigt vart de går att få tag på i Sverige eftersom jag har fått tag på de från Sephora i Cali, men de borde även finnas i våra svenska Sephora butiker och kanske även på Kicks eller liknande.
 
Den första produkten är en foundation primer från "Smashbox" som kan bäras under foundation (vilket jag gör samt rekomenderar) men även ensam. Den minskar också uppkomsten av porer samt ger ansiktet en väldigt slät yta. Det är väldigt lätt att applicera och eftersom den är fri från olja känns den den knappt på huden. Priset ligger på 250-300:- beroende på vart man köper den.
 
Den andra produkten är en glide-on eye pencil från "Urban Decay" som framförallt är väldigt lätt att applicera på grund av att den är så kräming och den är även vattentät på det. Hur bra?! Den är som sagt väldigt kräming när man ska applicera den, men efter cirka 30 sekunder torkar den till en långvarig yta som inte går att smeta ut det minsta alls. Det finns massor av färger, men än så länge har jag bara testat färgen "Perversion" vilket är den bästa färgen om du är ute efter en så svart penna som möjligt. Priset ligger ungefär på 140:- men kan variera har jag märkt.
 
Den tredje produkten är ett läppglans från "Bare Escentuals" som gör att läpparna får ett mer fylligare utseende och ger en lysande glans. Den innehåller även vitamin A & E som hjälper till att hålla läpparna mjuka och släta som skyddas av en uppfriskande stickande känsla som du får när du applicerar det. Priset ligger på ungefär 140:- det med. 
 
Har ni testat någon av de här produkterna förut? Vad tycker ni? 
 


New in - VS!

2013



 
 
Har städat mitt rum hela dagen idag (kan säga att det verkligen behövdes) och jag hade hoppats på att hitta lite pengar, vilket man oftast brukar kunna göra. Tyvärr hittade jag bara två stycken tjugor, men även den här sminkväskan från Victoria's Secret som jag helt glömt bort att jag köpt! Den är från Arlandas lilla VS butik som jag passade på att kolla in innan resan till Kroatien i början av sommaren! 
 


Hello September - Please be good.

2013



(bild från tumblr)
 
Nu är det september och enligt mig så är det nu hösten börjar på riktigt. Hejdå sommaren, alla sommarkläder och typiska sommaraktiviteter. Jag kommer inte sakna själva sommaren speciellt mycket faktiskt, utan nu hoppas jag bara att allt förbättras för varje månad som går och att jag kommer sakna nästa sommer mycket mer än vad jag kommer med denna. Så vi kör en tredje gång eftersom det är tredje gången gillt som gäller: Hello September - Please be good.