Bring it on

2015Hårband, H&M // Tröja, Vero Moda // Byxor, Gina Tricot // Skor, UGG Australia
 
Den här dagen bestod av en tidig morgon i form av lite plugg och supergod frukost, efter det blev det några timmars jobb och sedan en hel del pluggande, som antagligen kommer att hålla på tills efter midnatt skulle jag tro? Det här skolveckan bjuder på otroligt mycket inlämningar, seminarium och allt vad det nu heter, så det blir nog att prioritera plugg före sömn veckan ut som det ser ut just nu!
 
Hur som helst, snart är det iallafall över vilket jag är så otroligt taggad på - trots att jag eventuellt har planer på att börja plugga igen lagom till nästa år. Jag kommer iallafall att jobba på KappAhl under sommaren och vad som händer efter det är numera lite oklart eftersom jag för någon vecka sedan fick för mig att andra planerna till något 'lite större' så att säga. Jag har ju alltid försökt att 'gå utanför boxen' så mycket som möjligt och det var just det som slog mig, varför inte fortsätta med att göra så trots att vägen dit nu kanske är lite svårare? Det kommer som sagt förmodligen bli plugg och isåfall inte i Sverige, alternativt jobb - om det nu skulle gå vägen. Med andra ord, är det lite oklart just nu - men som förmodligen kommer att lösa sig inom kort. Till alla er andra som tar studenten i sommar, vad är era framtidsplaner? Let me know!
 


Bokat och klart!

2015 
Som ingen säkert har ungått att missa, så bestod den här veckan av påsklov för oss här uppe. Jag kan inte annat än säga att det har varit otroligt skönt att varit ledig och faktiskt ha lov under själva veckan och därmed bara jobbat under helgerna - ibland behövs det också!
 
Hur som helst, började den här helgen på ett riktigt bra sätt genom att i fredags boka flygbiljetter till Tyskland i maj, för att hälsa på min kompis (läs: mer som min storasyster) Leonie som bor där! Det blev bokat ganska spontant faktiskt, men eftersom jag allmänt är så pass spontan som jag faktiskt är, var det inte direkt till förvåning! Jag ser fram emot resan så, så och så himla mycket, att få rå om min vän en hel helg känns nästan ofattbart? Inte nog med det, att det är en av mina allra bästa vänner vi pratar om dessutom, gör allt ännu mera underbart? Vi har redan planerat en hel del och som det ser ut nu kommer det inte finnas mycket tid för sömn (läs: ingen alls) men vad gör det?! Den här guldvärda vänskapen är bland det mest värefulla jag någonsin har ägt och jag har inte ord för att tacka Taylor tillräckligt mycket för att vara största anledningen till den. Distansvänskap har ju sina nackdelar just med tanke på distansen, men när man väl får ses - då är det värt allt i världen och lite till! 27 days to go until tears of mascara at the airport!
 
För er som känner mig väl, vet antagligen att jag är riktigt flygrädd - så tanken att jag ska sitta på ett flyg helt på egen hand gör mig lite.. nerövs? Jag älskar verkligen att resa och har nu tre länder inklusive Tyskland att besöka inom loppet av två månader, med andra ord - något som kommer att medföra en hel del flygande vilket såklart känns lite sådär?! Men det går förhoppningsvis bra!
 


NOCCO 10/10

2015 
Det allra bästa med påsken måste väl ändå vara alla lediga dagar som den medför? Jag menar, både idag och imorgon skulle varit skoldagar om nu inte dem hade varit röda dagar? Det bästa med det här lovet, är att jag faktiskt kommer att få känna känslan av att ha just lov eftersom jag inte kommer att jobba alls lika mycket som jag brukar göra annars under mina lov. Ni som känner mig, vet att jag gillar att ha mycket igång (därmed också jobba) men det har slagit mig den senaste tiden att det nog ibland kan vara bra att ta det lite lugnt också?
 
Hur som helst, testade dycken NOCCO för några dagar sedan och blev genast totalt fast vid den?! Inte nog med att smakerna är hur goda som helst, innehåller den massor av aminosyror och vitaminer. Det vill säga, jag rekommenderar absolut den här drycken. 10/10 med andra ord. Håller ni med?!