Tips på sminkprodukter!

2013



 
 
 
 
Tänkte tipsa er om tre stycken sminkprodukter jag använder flitigt samt också är riktigt nöjd med. Vet inte riktigt vart de går att få tag på i Sverige eftersom jag har fått tag på de från Sephora i Cali, men de borde även finnas i våra svenska Sephora butiker och kanske även på Kicks eller liknande.
 
Den första produkten är en foundation primer från "Smashbox" som kan bäras under foundation (vilket jag gör samt rekomenderar) men även ensam. Den minskar också uppkomsten av porer samt ger ansiktet en väldigt slät yta. Det är väldigt lätt att applicera och eftersom den är fri från olja känns den den knappt på huden. Priset ligger på 250-300:- beroende på vart man köper den.
 
Den andra produkten är en glide-on eye pencil från "Urban Decay" som framförallt är väldigt lätt att applicera på grund av att den är så kräming och den är även vattentät på det. Hur bra?! Den är som sagt väldigt kräming när man ska applicera den, men efter cirka 30 sekunder torkar den till en långvarig yta som inte går att smeta ut det minsta alls. Det finns massor av färger, men än så länge har jag bara testat färgen "Perversion" vilket är den bästa färgen om du är ute efter en så svart penna som möjligt. Priset ligger ungefär på 140:- men kan variera har jag märkt.
 
Den tredje produkten är ett läppglans från "Bare Escentuals" som gör att läpparna får ett mer fylligare utseende och ger en lysande glans. Den innehåller även vitamin A & E som hjälper till att hålla läpparna mjuka och släta som skyddas av en uppfriskande stickande känsla som du får när du applicerar det. Priset ligger på ungefär 140:- det med. 
 
Har ni testat någon av de här produkterna förut? Vad tycker ni? 
 








 ELIN SINDERS


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?