Time for The RED Tour

2014



 
Måndagen den 10e februari hade äntligen kommit, det vill säga höjdpunkten på hela resan och på det nystartade året med för den delen. Idag var det dags för oss att se Taylor live för andra gången i våra liv, nämligen på en av  hennes alla utsålda RED turné dagar inne på o2 arenan i London. Om en månad är det ganska på pricken tre år sedan vi alla såg henne live i Oslo under hennes förra turné, så det här var verkligen något riktigt efterlängtat. Jag hade på mig mina RED Keds, diadem med kattöron, röda naglar, rött läppstift samt ett rött, glittrigt 13 på ena handen - så perfekt det kunde bli med andra ord.
 
Vi kom till arenan runt 12.00 på förmiddagen, vilket var ganska tidigt med tanke på att vi hade PIT biljetter, det vill säga - platserna allra längst fram. Det var bara 250 sycken av alla 20 000 som går in i arenan som hade de biljetterna, så det var inte alls mycket folk i vårat lilla område framme vid scenan. Medan vi satt och köade träffade vi på en hel del trevligt folk och ja, otrevligt med för den delen - precis så som det brukar vara under konserter. Träffade min fina vän Rachel som bor i London, några norska fans klädda i YBWM outfiten, ett annat fan från en bit utanför London och en tysk som åkt från Berlin samma dag - riktigt trevligt. Min vän Tonja kom även lite senare och joinade oss, som i stort sätt kom direkt från flygplatsen och Stockholm. 
 
Efter att vi fått våra band för PIT och tiden för insläppet hade kommit, sprang vi mot scenen så fort som möjligt med tanke på alla skrikande vakter bakom oss. Men allltså: Kör, bara kör. "The Vamps" som var förband, började spela runt 20.00 tiden och körde 6 stycken låtar - sedan dröjde det inte lång tid innan introt till State Of Grace kom igång och allt det magiska började. Det går verkligen inte att beskriva känslan av lycka under händelser som det här, helt omöjligt med andra ord. Det här med att få se sin största idol och förebild live är något alla borde få uppleva en eller flera gånger i livet. Konserten var helt fantastisk och det är otroligt hur mycket hon har utvecklats under åren. Favoriten under kvällen var helt klart All Too Well - vilket jag gissar de flestas var?! Hur som helst, hade iallafall världens bästa dag på väldigt länge och under väldigt långt framöver. 
 



Helena

http://www.healthbyhelena.com

Åh vad underbart!!!

Svar: <3
Elin Sinders







 ELIN SINDERS


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?