Proteinpannkakor med smak av vanilj

2014



 
Tog världens sovmorgon idag vilket inte var planerat, men som faktiskt var riktigt underbart - kommer inte ihåg senast jag sov tills 12.00!? Hur som helst, gick upp och testade att göra en ny variant av proteinpannkakor, vilket blev otroligt bra - proteinpannkakor med smak av vanilj blev det. 
  • 2 äggvitor
  • 1 ägg
  • 2 skopor proteinpulver vanilj
  • 1 dl mjölk
  • En liten skvätt olja och vatten
Det är ett superenkelt och ganska snabbt recept, som fungerar att göra både till frukost samt mellanmål. Som tillbehör hade jag lättkvarg och hallon, vilket blev en perfekt kombination tillsammans då pannkakorna smakar en aning sött på grund av vaniljproteinpulvret. ♡
 



Emilie

http://www.hittarecept.se

Hej Elin!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Svar: Hej där! Absolut, checkade in er grymma sida och gick med hos er på direkten - en widget är nu även insatt i min blogg! :)
Ha det toppenbra!
Elin Sinders







 ELIN SINDERS


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?